0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Den billigste bulgur smager bedst

Den billigste bulgur er den bedste, konkluderer dommerne i Politikens blindsmagning af 6 forskellige.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når vi går til salatbordet, rækker vi i stigende grad ud efter de tunge skåle med hele hvedekerner i bunden. Bulgur har fået en naturlig plads på salatbordet, og salget er steget med hele 65 procent over de sidste 10 år, meddeler Coop, der blandt andet driver kæderne Irma, Kvickly og SuperBrugsen.

Det er vores stigende interesse for den mellemøstlige madkultur, der får os til at fravælge den klassiske icebergsalat med tomat, mener Mike Wentoft, kategorichef for blandt andet bulgur hos Coop:

»Vi oplever en stor interesse for vores mellemøstlige madvarer. Det er en af grundene til, at bulgur har udviklet sig fra at være et nicheprodukt til at have en naturlig plads i salaten. Vi oplever også en stigende efterspørgsel på vores færdiglavede salater med bulgur«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce