Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Samtlige fem tilbud på Hi-Fi klubbens hjemmeside kunne findes billigere i andre butikker. Til gengæld får kunderne blandt andet op til to-et-halvt års ægte garanti. Fladskærmen fra LG er blandt de medlemstilbud, vi tjekkede.

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hi-Fi medlemmer får sløje tilbud

Blandt fem medlemstilbud i Hi-Fi klubben er ikke ét billigst på markedet.

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hverken på hovedtelefoner, blu-ray afspillere, fladskærme eller videoprojektorer er Hi-Fi klubben billigst, selv om butikskæden reklamerer med, at der er tale om medlemstilbud.

Det viser et tjek af fem tilfældige aktuelle tilbud på Hi-Fi klubbens hjemmeside.

Til gengæld mener Hi-Fi klubben, at butikskæden altid er billigere end butikker som Bilka, Fona, Elgiganten og Expert. Desuden slår den på, at både rådgivning, service og garanti adskiller den positivt fra især netbutikkerne.

LÆS OGSÅ

Under særlige tilbud på Hi-Fi klubbens hjemmeside finder man for eksempel en LG lcd fladskærm på 42 tommer til 8.975 kroner. Fladskærmen er markeret med et stort rundt logo med ordene medlemstilbud.

Men vender man sig til happii.dk får man fjernsynet cirka 700 kroner billigere, når fragten regnes med i begge tilfælde.

Faktisk kan man finde LG fladskærmen 42SL9000 billigere i tre andre butikker.

Ingen er billigst
Samme billede viser medlemstilbuddene på en videoprojektor, en blu-ray afspiller og to Sennheiser hovedtelefoner. I ingen af tilfældene er Hi-Fi klubbens medlemstilbud de billigste.

Den ene hovedtelefon er en Sennheiser PMX60 til 349 kroner i Hi-Fi klubben, som kan købes i Nbradio.dk i Roskilde for 198 kroner. Skal den sendes, koster det 39 kroner oveni, mens Hi-Fi klubben tager 75 kroner for at sende varen.

LÆS OGSÅ

Den anden Sennheiser hovedtelefon er en RS170 til 1.499 i Hi-Fi klubben. Samme hovedtelefon kan fås billigere i mindst fire andre butikker - også når man regner fragtpriserne med.

For eksempel koster hovedtelefonen 1.228 kroner med fragt i cdon.com, mens den løber op i 1.574 kroner, hvis Hi-Fi klubben skal sende den.

Heller ikke videoprojekteren Ben Q W600 får medlemmerne af Hi-Fi klubben særligt billigt. Her skal de slippe 5.490 kroner (5.990 med fragt) for at få billederne op på lærredet eller væggen.

LÆS OGSÅ

Det kan klares cirka 500 kroner billigere hos Getmore.dk og 328 kroner billigere hos flatscreencenter.se - begge inclusive fragt.

Projektoren fås desuden billigere hos såvel happii.dk som proshop.dk.

»Vi bestræber os på at ligge under de priser, som tilsvarende fysiske butikker som Elgiganten, Fona, Expert og Bilka har og søger også at matche priserne i onlinebutikker som vupti.dk og happii.dk. Men rene netbutikker har ikke de samme omkostninger til demofaciliteter og personale. Uanset hvilken fysisk butik man som kunde vælger, kan man altid finde en billigere netpris«, siger Hi-Fi klubbens markedschef Christoffer Arensbach.

Låne med hjem
»Til gengæld vil vores kunder opleve en bedre service og rådgivning både før og efter et køb. Man kan for eksempel låne produkter med hjem eller prøve dem af sammen med en medarbejder, der virkelig har forstand på dem«, siger Christoffer Arensbach.

Men hvad får medlemmerne af kundeklubben så udover det, du allerede har nævnt?

Over to års ægte garanti

»For det første får medlemmerne op til et halvt års yderligere garanti udover de to års ægte garanti, vi giver alle andre kunder. Desuden får de tilbud om diverse arrangementer og rabat på koncerter«, siger Christoffer Arensbach.

Hi-Fi klubben oplyser, at den har 133.000 medlemmer i Danmark og ialt 330.00 i Skandinavien.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden