Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Batteridræber. Mange apps suger stømmen ud af smartphonen uden du opdager det.
Foto: FINN FRANDSEN

Batteridræber. Mange apps suger stømmen ud af smartphonen uden du opdager det.

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan kan du afsløre din android telefons strømtyve

Forlæng levetiden på din smartphones batteri ved hjælp af den nye app 'Task Killer'.

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Et stort problem ved overgangen fra de gamle mobiltelefoner til de nye smartphones er, at batteriet slet ikke holder så længe, som vi er vant til.

De gamle mobiltelefoner kunne man uden problemer have kørende i flere dage uden at lade dem op. En smartphone har en stor skærm, en hurtig dataforbindelse og smarte apper, der kører i baggrunden, og det er alt sammen med til at øge batteriforbruget.

LÆS OGSÅ Men har man en nyere Android smartphone, kan man holde øje med, hvad det er, der sluger telefonens batteri. Og så kan man gøre noget ved sagen, f.eks. ved at slukke for visse apper.

Som regel er den største forbruger af strøm Androidsystemet selv, og det er der ikke så meget at gøre ved. Men kan du f.eks. se, at Visning eller Lysstyrke bruger ekstremt meget batteri, kan du overveje at skrue ned for lysstyrken på din telefon, hvilket gøres under indstillingerne. En app som ’Task Killer’ kan slukke for funktioner og apper, når de ikke er i brug.Sådan tjekker du batteriforbruget:

1. Lås Android smartphonen op. Tryk på Hjem-knappen. 2. Du skulle nu gerne være inde på ’forsiden’ af din Androidtelefon. Tryk nu på Menu-knappen nede i bunden af telefonen. 3. Du får nu en menu op, hvorfra du kan vælge Indstillinger. Tryk på denne valgmulighed. 4. På den menu, der nu kommer op, er der en funktion, der hedder Batteriinformation eller Strømkontrol. Tryk på den. 5. På det skærmbillede, der nu dukker op, kan du se mere præcis, hvor meget batteri der er tilbage, modsat den mere unøjagtige visning med ikonet øverst på skærmen. Nederst er der et menupunkt, der hedder Batteriforbrug. Klik på den. 6. Du bliver nu ført hen til et skærmbillede med en oversigt over de største strømslugere på din Androidtelefon, prioriteret efter forbrug.


FACEBOOK

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden