Digitalt

Et smartphone-cover er ikke bare et smartphone-cover

Der er mange ting at overveje når man vælger et cover til sin telefon.

Digitalt

For mange er et cover et fuldkommen essentielt tilbehør til en smartphone. Men det kan faktisk godt betale sig at tænke sig om en ekstra gang, inden man vælger cover. Her er fem spørgsmål, du kan stille dig selv for at hjælpe dig frem til en coverbeslutning.

LÆS ARTIKEL

1.Har du brug for et cover?
Der er to sider af coversagen: På den ene side beskytter et cover mod ridser, skrammer og uheldige ture på gulvet. På den anden side mener nogle, at et cover dækker over det fine design, og at telefoner i dag er solide nok til at undvære et cover. Tænk over, hvilken lejr du tilhører.

2.Hvor tit skifter du smartphone?
Gennemsnitstiden, vi beholder en mobiltelefon i dag, ligger mellem et og tre år. Hvis du gerne vil have din smartphone til at holde længe, er et cover en god idé. Hvis du hele tiden skal have den nyeste teknologi, kan et cover som regel ikke betale sig, da du sandsynligvis ikke kan genbruge dit cover på den næste model.

3.Hvad skal dit cover kunne?
Nogle covers beskytter mod stød og slag. Andre kan ligefrem give telefonen mere batterilevetid eller holde dine kreditkort samtidig. Før du beslutter dig for et cover, kig derfor på, om din telefon har brug for lidt ekstra funktionalitet.

4.Hvad opgiver du?
På Samsungs GALAXY S4 kan man f.eks. udvide hukommelsen med microSD-kort, men det sidder under bagdækslet på telefonen. Med et cover udenpå bliver det ekstra besværligt at komme ind til kortet. Ulemper som denne samt forøget vægt, størrelse m.m. bør gå ind i dine overvejelser om cover.

5.Hvilket design skal coveret have?

For mange er god stil og farvekoordinering vigtig. Hvis du er en af dem, husk da at vælge en farve, der kan gå sammen med tøjet i din garderobe eller tasken, din smartphone skal lige i. Det skal også gerne være et cover, du gider se på, når telefonen ligger fremme.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce