Pinball. Blot et af de klassiske arkadespil der er at finde i App store.
Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Pinball. Blot et af de klassiske arkadespil der er at finde i App store.

Digitalt

3 apper: Spil Pac-Man og flipper på telefonen

Med de nyere udgaver af arkadespil til smartphones, kan du drømme dig tilbage i tiden.

Digitalt

I 1980’erne skulle der en mønt i maskinen for at spille flipper eller Pac-Man. Nu er de klassiske arkadespil rykket ind på tablet og telefon, og der er masser af underholdning og nostalgi at hente til de mørke aftener.

Stor ost spiser lille ost

I dette klassiske arkadespil gælder det om at holde hovedet koldt og styre osten Pac-Man igennem snørklede labyrinter og fange så mange oste som muligt uden at støde ind i et spøgelse. Spillet ser ud, som det gjorde i 80’erne og er sjovt for både nysgerrige børn og nostalgiske voksne. Appen indeholder de første baner, men savner du udfordring, er der mange opgraderinger.

PAC-MAN Lite er gratis

i App Store

Invasion af det ydre rum

I Space Invaders styrer du et rumskib og kæmper dig vej igennem banerne ved at skyde så mange rumvæsener med din laserstråle som muligt. Appen indeholder 18 baner, som gradvis bliver sværere, så der hele tiden er ny udfordring. Du kan spille mod dig selv eller udfordre andre.

Space Invaders 2013 er gratis i Google Play

Flip til jernkuglen

Et andet klassisk arkadespil er Pinball, som også kaldes flipper. Ved at holde tommelfingeren inde på skærmen skyder du en jernkugle af sted og samler point ved at skyde til kuglen med de to ’flippere’ i bunden af skærmen. Visuelt er det skarpt, og du kan vælge mellem flere forskellige baner.

Pinball Pro er gratis i Google Play

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden