Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Per Folkver
Foto: Per Folkver

BAGUDKOMPATIBEL. Nu kan Windows 7-ejer også få glæde af Internet Explorer 11, der ellers var forbeholdt det lille fåtal, der indtil videre har opgraderet til Windows 8 eller 8.1.

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Godt nyt til de fartglade: Nu kan du få Internet Explorer 11 på Windows 7

Folk, der ikke har taget springet til Windows 8, kan også få den hurtige browser.

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Selvom Chrome, Safari og Firefox haler kraftigt ind på den, så er Microsofts Internet Explorer stadig den browser, flest mennesker benytter sig af.

På verdensplan er det mere end 60 procent, der klikker på det blå ’e’ for at komme på nettet. Indtil videre har man dog skullet have Windows 8 for at bruge den seneste version af browseren. Men det er slut nu.

Windows 7 er stadig mest populær
Microsoft har nemlig endelig åbnet op for, at man kan installere Internet Explorer 11 på Windows 7, som mange mennesker stadig bruger med glæde. Faktisk har langt hovedparten af Windows-brugerne ikke taget skridtet op til Windows 8 endnu, men bruger Windows 7 i stedet.

Den seneste undersøgelse af styresystemer på verdensplan fra analysefirmaet Net Applications viser, at der i dag ligger Windows på lige under 91% af alle computere i verden – og over 46% af disse har Windows 7 ombord. Kun lige omkring 8% har foreløbig skiftet til Windows 8 eller 8.1, hvilket cirka svarer til det antal mennesker, der bruger Apples computere.

Resten af Windows-feltet tilhører endnu ældre Windows-versioner, såsom Windows XP, der stadig sidder på omkring en tredjedel af alle Windows-computere, selvom Microsoft har meldt ud, at de ikke længere understøtter denne version.

IE11 er hurtigere
Med andre ord er det ikke helt tosset, når Microsoft lader Windows 7-brugerne installere den nye version af Internet Explorer. Da IE11 kom ud sammen med Windows 8, blev den fulgt af nyheder om, hvordan den nu – ligesom resten af Windows 8 – var fokuseret på touch.

Samtidig har IE11 skruet op for hastigheden, blandt andet med bedre ’prefetch’- og ’preload’-funktioner, hvor browseren henter materiale ind fra resten af websiten, mens du læser på en bestemt del af siden. Så er det klar, når du klikker videre. IE11 bruger angiveligt også mindre hukommelse, når du har flere faner åbne i browseren.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden