Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Streaming. Her ses musiktjenesten Spotify, der gør det muligt at streame musik fra computeren, smartphonen og din tablet

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nærig, kræsen eller samler? Sådan vælger du musik-udbyder på nettet

Her er nogle tips til, hvordan du vælger mellem nettets mange musiktjenester.

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

For netværkeren: Spotify

Bruger du meget tid på sociale netværk, er Spotify løsningen. Mange af dine facebookvenner er garanteret allerede at finde som brugere af musiktjenesten, og fordi den er størst, er det også ret sandsynligt, at du kan dele playlister og kommentere på musikvalg med dine venner via Spotify.

LÆS ARTIKEL

For den nærige: YouTube

Du kan nu med lidt bedre samvittighed lytte gratis til den store mængde af musik, som brugerne mere eller mindre lovligt har lagt op på YouTube. Google har nemlig langt om længe indgået en aftale med rettighedshaverne, så de får penge, når de spilles på YouTube. YouTube skulle have en mere organiseret musiktjeneste på vej, men indtil da må du nøjes med den dårlige lydkvalitet og de manglende funktioner.

For samleren: iTunes

Der er mange, der stadig foretrækker at eje musikken og have den liggende på en harddisk. I stedet for at streame kan man købe musikken til evigt eje via f.eks. iTunes.

For gameren: Xbox Music/Sony Music Unlimited

Hvad enten, du har en Xbox eller en PlayStation stående derhjemme, har du mulighed for at streame musik over den. Microsoft og Sony tilbyder nemlig hver sine abonnementer, hvor man så kan streame musik gennem sin spilkonsol (og andre enheder.)

For den kræsne: WiMP

WiMP er de eneste, der kan streame musik i cd-lydkvalitet, hvis du vælger et HiFi-abonnement til 199 kroner. Der er også dansk musikredaktion, der kan give mere lokale og præcise anbefalinger end de internationale tjenester.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden