Hjælp. En masse motionsapper kan hjælpe dig til en mere struktureret træning, med hjælp til øverlser og tracking af løberuter.
Foto: Jacob Ehrbahn

Hjælp. En masse motionsapper kan hjælpe dig til en mere struktureret træning, med hjælp til øverlser og tracking af løberuter.

Digitalt

Her er 3 apps, der giver dig træningsvejledning lige ved hånden

De koster en smule, men giver dig mulighed for at træne bedre.

Digitalt

Syv minutters intensitet

Videoklip med lyd og tekstinstruktioner med masser af inspiration til hvordan du kan hjemmetræne og komme i form med syv minuters træning dagligt. Knæløft, armstræk og meget mere. Følg dine fremskridt i kurver og få små pokaler, når du når nogle af dine mål. Er andenmest solgte app i App Store i Danmark netop nu.

1000 øvelser

Intet mindre end 1000 forskellige øvelser gemmer der sig i denne app, som det engelske Fitness Magazine står bag. Appen fås kun på engelsk. Du kan også regne kalorieindtag ud selv uploade nye øvelser, eller se andre brugeres. Appen er den 11. mest downloadede købeapp i appstore.

Log dine tider

Tænd for appen, løb en tur, se din tid, hvor langt, du har løbet, hvor mange kalorier, du har forbrændt, din puls og meget mere. Bagefter kan du se ruten på et kort, tjekke makshastighed, skabe nye udfordringer for dig og dine venner, og læse nyheder fra andre brugere. Bruges af 20 millioner mennesker og er nummer 32 på listen over mest solgte i app store.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden