Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
LG/Huawei
Foto: LG/Huawei

BÆRBARE. LG’s G Watch Urbane LTE (tv.) har sin egen dataforbindelse indbygget og behøver ikke en smartphone for at virke. Huawei Watch (th.) er endnuet bud på et smartur, der ligner et almindeligt ur til forveksling.

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Smartphones og smarture bliver smukkere og smartere

Ny Samsung-telefon imponerer, og smarturene udvikler sig, fremgik det af ugens mobilmesse i Barcelona.

Digitalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En af de helt store årlige teknologi-events foregik i denne uge i Barcelona. Mobile World Congress, eller blot MWC. Her er fokus på smartphones og deres tilbehør, og både Samsung og HTC valgte at drage til Barcelona for at vise 2015-kollektionen frem.

LÆS ARTIKEL

Allermest opmærksomhed fik Samsung, der præsenterede de nyeste skud på stammen i den populære Galaxy S-serie, der i 2014 var den bedst sælgende efter iPhone i Danmark.

Hovedmodellen er den helt nye Galaxy S6 Edge, der betragtes som den smukkeste telefon, Samsung har lavet. De har brugt deres fleksible skærmteknologi til at folde skærmen rundt om kanterne på telefonen, hvilket giver et helt unikt look. Det er mest en æstetisk designfeature, der dog har mindst én praktisk funktion: Skærmkanten kan gløde med en farve, du har tildelt dine favoritkontakter, når de ringer.

Lynhurtig og trådløs opladning

Den almindelige Galaxy S6 kan det samme som Edge blot uden skærmkanten. Indvendig er de ens, og Samsung har udviklet nye processor-, RAM- og batteri-teknologier, der tilsammen giver en lang batterilevetid. Og telefonerne lader lynhurtigt op, dobbelt så hurtigt som iPhone, fortæller Samsung. At give telefonen fire timers længere levetid kræver kun 10 minutters opladning. Der er også indbygget trådløs opladning, der bl.a. understøttes af Ikea’s nye opladerlamper, som du kan læse mere om herunder.

Kameraerne har fået et løft, sådan at der nu er 16 megapixels på bagkameraet, og blænden er på F1.9, hvilket betyder, at kameraet kan lukke mere lys ind end nogensinde før – hvilket gør det rigtig godt til fotografering i lave lysforhold. Galaxy S6-modellerne kommer på gaden 11. april.

Som nævnt afslørede HTC også deres seneste flagskibstelefon, HTC One M9. Her er der ikke sket så meget med designet, den ligner sin forgænger. Til gengæld har kameraet bagpå fået et stort løft til 20 megapixels. HTC har også skruet op for størrelsen på batteriet, hvilket naturligvis betyder, at smartphonen kan gå længere på en opladning.

Også LG, Microsoft og Sony lancerede nye modeller ved MWC, dog primært i mellemprislejet.

LG præsenterede derudover – samtidig med Huawei – nye smarture, der i endnu højere grad end tidligere ligner almindelige ure.

Huaweis ur er som LG’s G Watch Urbane rundt og baseret på Android. LG har dog også lanceret en udgave af G Watch Urbane, der kører med eget styresystem. Det betyder, at det er uafhængigt af en smartphone og har sin egen LTE/4G-antenne om bord, der forbinder sig til det mobile bredbåndsnet.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden