Nytårsløjer. Hold styr på fyrværkeriet og året der gik med tre nytårsapper.
Foto: Simon Fals

Nytårsløjer. Hold styr på fyrværkeriet og året der gik med tre nytårsapper.

Digitalt

Tre nytårsapps bringer dig sikkert ind i det nye år

Der er ikke længe til nytårsaften, og vi har derfor fundet tre apper, der kan bringe dig sjovt og sikkert ind i det nye år

Digitalt

Året der gik-quiz

Test, om du har styr på, hvad der er sket i det forgangne år. Denne quiz-app stiller spørgsmål inden for bl.a. nyheder, sport og musik.

Kan du ikke svare, er der mulighed for at spørge vennerne på Facebook eller bruge optjente point til at få dele af svaret.

QUIZ 2013 kan hentes gratis i App Store

Test krudtet på mobilen

De fleste fyrværkerielskere har prøvet at give en formue for en raket, der lignede en hel masse i indpakningen, for så at blive fælt skuffet, når den stilfærdigt fadede ud på himlen.

Med denne app fra firmaet T. Hansen har du mulighed for at se en video med hvert stykke fyrværkeri, du kan købe. Når du har fundet det krudt, du kan lide, kan det tilføjes til en liste og sendes til butikken. Så kan de have det klar, når du kommer.

Fyrværkeri-app kan hentes i App Store og på Google Play

Spil dig til sikkerhed

Spillet her er udviklet som en del af Fyrværkerikampagnen i Danmark, der støttes af TrygFonden, Sikkerhedsstyrelsen og Sundhedsstyrelsen. Kampagnen vil lære unge at håndtere fyrværkeri med respekt.

Du spiller spillet ved at røre skærmen og bevæge din finger opad for at affyre raketten. Jo hurtigere du bevæger fingeren, jo længere vil raketten flyve!

Respektér-spillet kan hentes gratis i App Store og på Google Play

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden