APPS. Skift din kalender ud på din smartphone.
Foto: Rune Pedersen

APPS. Skift din kalender ud på din smartphone.

Digitalt

Her er fem gode kalender-apps

Hvis du ikke er tilfreds med den indbyggede kalender i din smartphone, er her fem andre bud.

Digitalt

Sunrise Calendar. Hvis du er typen, der har et aktivt socialt liv uden for jobbet, kan Sunrise hjælpe dig med at holde styr på det. Den arbejder sammen med andre apps, herunder Foursquare og Twitter, og kan automatisk vise alt fra flyafgange til mødeindkaldelser.

Fås til både Android og iPhone.


Fantastical 2. Det smarte ved denne kalender-app er dens evne til at forstå helt almindeligt sprog. Du kan nærmest skrive til den, som du ville skrive til en menneskelig assistent, der så sætter tingene ind i din kalender, hvor de skal være. Den kan også minde dig om ting baseret på din lokation.

Fås til iPhone.


LÆS ARTIKEL

Tempo. Denne app er fokuseret på at lære dine vaner at kende. Med dens kunstige intelligens prøver den at forudsige, hvad du har behov for, lidt ligesom Googles Now-tjeneste. Samtidig viser den flere detaljer og informationer ad gangen end andre kalender-apps.

Fås til iPhone.


Pocket Informant. Med denne kalender-app kan du skræddersy din kalenderoplevelse ned til mindste detalje med et hav af funktionaliteter og widgets (små programmer). Hvis du leder efter en funktion, du ikke kan finde i andre apps, er der en god chance for, at Pocket Informant har den.

Fås til iPhone og Android.


LÆS OGSÅ

Dansk Kalender. Denne app har måske ikke alle de smarte funktioner, som de andre har, men til gengæld har den fokus på Danmark. De danske helligdage ligger indbygget fra start, og der er endda også flagdage og navnedage med.

Fås til Android og iPhone.Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Forbrug&Liv eller Morten Bay, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden