Guides

Her er de fedeste Android-Apps

Googles Android-telefoner har efterhånden fået et væld af sublime apps, der gør dem markant anderledes end konkurrenterne. Her er fem gode bud.

Guides

Lige siden danskerne også fik adgang til Android Market, hvor man kan købe applikationer, spil og programmer til sin Android-telefon, har det ikke skortet på kvaliteten.

LÆS ARTIKEL

Mængden af apps - altså programmer - til Android vokser støt dag for dag, og også salget af Android-telefonerne stormer frem - bl.a. fordi alle åbent kan udvikle programmer til dem. Det giver masser af interessante apps med funktioner, der enndu ikke har fundet vej til en mere lukket online-butik som Apples App Store.

Her er fem af de mere interessante apps til Android.

SlideIT

Pris: ca. 45 kr.

På touch-baserede telefoner som iPhone har opfindsomheden i det skærmbaserede tastatur kun rakt til enten det klassiske QWERTY-tastatur eller den traditionelle, men efterhånden gammeldags T9-metode, som f.eks. Nokia bruger i alle sine mobiler.

Den kreative tørke laver de lille geniale program SlideIT om på, da man godt nok stadig ser et QWERTY-tastatur på skærmen, men kan skrive alene ved at trække fingeren mellem bogstaverne.

På den måde "tegner" man nærmest ordene, og det kræver selvsagt tilvænning, men efter et par minutter skriver man hurtigt og præcist, da man kun behøver at løfte fingeren for at markere det næste ord. SlideIT er en revolution for SMS-skrivning, og programmet findes sågar også til danske brugere.

Læs mere på programmets website

Locale

Pris: ca. 55 kr

Det bliver meget futuristisk med Locale, fordi programmet kan ændre din telefons indstillinger baseret på din aktuelle GPS- placering. Det betyder, at man f.eks. kan indstille telefonen til automatisk at skifte til lydløs, når man møder ind på kontoret, eller omstille indkomne opkald til arbejdskollegaen, hvis man er kommet hjem igen og gerne vil holde fri. Man kan sågar indstille Locale til automatisk at sende Twitter beskeder til vennerne, så de ved, hvor man befinder sig.

Læs mere om programmet her

MyBackup Pro

Pris: ca 26 kr.

Mister man sin telefon ryger ofte al information på den, men programmet MyBackup Pro kan sikkerhedskopiere alle data fra telefonen.

Dette fungerer enten fuldkommen online via programmets egne servere eller direkte ned på et SD hukommelseskort. Og det gode er, at MyBackup Pro gemmer ALT på Android-telefonen - også musik, indstillinger, billeder og bogmærker.

Et godt alternativ er programmet "Wavesecure", der også tager backup af Android-telefonen, men også kan beskytte telefonen mod tyveri, da man her kan slette alt data på telefonen eller lokalisere dens position via internettet.

Læs mere om Programmet her

EasyTether

Pris: ca 60 kr.

Hvorfor betale for opkobling til den bærbare eller risikere at surfe på et usikkert trådløst netværk på cafeen? Easytether laver en Android-telefon om til et modem, så enhver Windows computer med XP, Vista eller 7 kan gå på nettet via telefonens SIM-kort.

Og det selvom ens mobilselskab normalt ikke tillader den form for "tethering" - altså sammenkobling - mellem en computer og en telefon. Dog skal telefonen sættes til computeren med USB, men derefter fungerer det uden problemer.

Læs mere om programmet her

DocumentsToGo Full Version

Pris: ca 80 kr

Arbejder man meget med PDF, Word, Excel eller PowerPoint-filer, så er DocumentsToGo en af de bedre løsninger til Android. Her kan man ikke alene læse alle filformaterne, men også redigere i dem direkte på Android-telefonen. Samtidig er der direkte opkobling til alle dokumenter i Google Docs, så de kan hentes ned og står glimrende på telefonens skærm. I den seneste udgave 3.0 kan man også sikre sine dokumenter med kodeord.

Læs mere om programmet her

Andre gode Android Apps:

Flip - Silent (vend telefonen og den går lydløs)

Better Alarm Clock (vækkeur)

Dropbox (online-deling af filer)

Handcent Sms (bedre SMS-styring)

KeePassDroid (gem dine kodeord)

Se flere gode tips til Android-programmer her på Mobilsiden.dk (Eksternt link)

Eller PC Pro (Eksternt link)

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce