Foto: BIRCH ANDERS,POLITIKEN
Guides

Tre apps hjælper dig til at finde lækker mad i sommerlandet

Hvor finder du let sæsonens friske ingredienser, billige restaurantbesøg og lækker take away? I apps selvfølgelig.

Guides

Sæsonens råvarer, restaurantbesøg med rabat og mad til døren.

Her er tre apper, som kan være nyttige, når sulten skal stilles – i sommerlandet eller derhjemme.


1. Sæsonens spiser
På jagt efter nyopgravede kartofler, sæsonens frugt eller kød af fritgående dyr? Med denne app kan du finde vej til gårdbutikker og markeder, der sælger friske lokale fødevarer i sæson – foreløbig på Sjælland og Lolland-Falster.


2. Spis ude med rabat
Restaurant 2 Night tilbyder spontane restaurantbesøg til afbudsrejsepris, hvis du booker restauranternes sidste ledige borde. Hver dag er der tilbud på alt fra cafeer til gourmetrestauranter, hvor du kan spare 10-40 procent på hele regningen, tjekke menukortet og læse andres anmeldelser.


3. Mad til døren
Magter du hverken at hente eller lave maden selv, kan du få den leveret til døren ved hjælp af denne app, som rummer menukort fra hundredvis af restauranter i Danmark – fra asiatisk og amerikansk til pizza og pasta. Processen er enkel: Tast din adresse, find og bestil maden og betal med kort eller kontanter.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce