Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Strøm. Du kan optimere opladningsprocessen, så du hurtigere får fyldt energi på smartphonen og den igen er klar til brug.
Foto: Jens Dresling

Strøm. Du kan optimere opladningsprocessen, så du hurtigere får fyldt energi på smartphonen og den igen er klar til brug.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 tip til at lade din smartphone hurtigt op

Her er 5 tip til, hvordan du kan speede opladningen op.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er situationer, hvor du har brug for at få opladet din telefon i en fart. Måske har du en time, indtil du skal til et møde eller skal hente ungerne, og din telefon er døende.

1. Brug den originale lader Alle smartphones i dag kan tilsluttes de samme usb-ladere – iPhones kræver dog et særligt stik. Det betyder, at man ofte bruger en ven eller kollegas lader – eller en man har liggende fra en tidligere telefon. Men nogle smartphoneproducenter har faktisk indbygget hurtig opladning, når man anvender den originale lader, så det kan betale sig at holde sig til den.

LÆS ARTIKEL

2. Brug en kraftigere lader
Hvis du ikke har den originale lader til rådighed, kan du prøve at finde en kraftigere 5 volts-lader, der ofte følger med en smartphone. En iPad-lader er for eksempel 5v, men med en højere strømstyrke, for eksempel 2 ampere som i en iPad-lader og kan gøre opladningen hurtigere – selv hvis du sætter en androidtelefon til den ved at bytte usb-kablet ud. Og tag det roligt – så længe du holder dig til mobil- eller tabletladere med usb, er risikoen for at gøre skade på din telefon minimal.

3. Luk for radioerne
Noget af det, der bruger allermest batteri på en smartphone, er, når telefonen udfører trådløst ’arbejde’. Sæt derfor telefonen i ’Flytilstand’, når du lader. Hvis du skal kunne modtage opkald, så sluk for alt, hvad der hedder wi-fi, bluetooth, gps og så videre. Jo mindre batteri, telefonen bruger, mens den lader, jo hurtigere lader den op.

4. Lad telefonen være
Som nævnt i punkt 3 lader telefonen hurtigere, hvis den ikke bliver brugt. Sluk skærmen, slå alle baggrundsfunktioner som opdatering af e-mail og Facebook fra, og lad telefonen lade op i fred. Allerbedst er det, hvis du kan slukke telefonen helt, mens du ’nødlader’.

5. Brug et ekstra batteri

Telefoner, hvor batteriet kan skiftes ud, bliver sjældnere og sjældnere. Eller hvis du bruger et etui med indbygget batteri til din telefon, kan du overveje at have en ekstra liggende til nødstilfælde.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden