Afslapning. Du kan bruge en app som redskab til fordybelse og afslapning.
Foto: Peter Hove Olesen

Afslapning. Du kan bruge en app som redskab til fordybelse og afslapning.

Guides

3 apps, der kan hjælpe dig med at overvinde vintertrætheden

Find ro til fordybelse med hjælp fra din smartphone.

Guides

Normalt siger man, at du skal slukke smartphonen, hvis du vil finde din indre ro. Men Politiken har fundet tre apper, hvor du kan fordybe dig og måske få overskuddet tilbage i vintermørket. Find inspiration i fantastiske billeder, mærk efter med en stresstest og fordyb dig med mindfullness.

Lad dig inspirere

Ifound! er en app, der giver rum til inspiration, fascination og tankeflugt. Billed-appen er fuld af fascinerende fotografier og symbolske og humoristiske sætninger, der tager dig ind i et andet univers. Et univers, hvor manipulerede billeder lader virkelighed og fantasi flyde sammen, og hvor hvert billede er værd at nærstudere.

iFound! koster 7 kroner i App Store.

Find sjælero

Mangler du ro i din hverdag og tid til bare at være, så kan mindfullnessappen hjælpe dig med at komme i gang med at meditere. Som nybegynder kan du vælge at blive guidet af en behagelig stemme, eller du kan sidde i stilhed med beroligende klokker. Du kan sætte påmindelser til tider og dage, så du ved hvornår det er tid til at meditere igen. Er Skandinaviens mest solgte mindfullnessapp.

Mindfullness Appen DK koster 12 kroner og kan hentes i App Store

Stresset?

Det er ikke unormalt at føle sig mere stresset, når det er koldt og mørkt. Bjarne Toftegård, der har arbejdet med stressforebyggelse gennem 12 år, har udviklet en app, der gør det muligt at teste dit stressniveau. Resultatet består dels af en værdi og dels af en beskrivelse. Du har også mulighed for at se, hvordan din stress udvikler sig, og hvor du kan få hjælp.

Stresstesten kan hentes gratis på Android Market og App Store.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce