Der er ikke langt fra en mobiltelefon til en pc. Nu har mobilproducenten  Nokia taget skridtet fuldt ud og sender en lille netbook på markedet.

Der er ikke langt fra en mobiltelefon til en pc. Nu har mobilproducenten Nokia taget skridtet fuldt ud og sender en lille netbook på markedet.

Forbrugerelektronik

Nokia barsler med mini-bærbar

Nokia Booklet 3G bliver en tynd mini-bærbar, der kan klare 12 timer på farten uden opladning og kan tilkobles nettet overalt.

Forbrugerelektronik

Springet fra multimedie-mobiltelefon til fuldblods bærbar er blevet så lille, at selv Nokia nu vil producere mini-laptops.

Nokia Booklet 3G hedder telefongigantens kommende mini-laptop, der er baseret på den nyeste udgave af Intel Atom-processor og har både opkoblinger til 3G/HSDPA og Wi-Fi.

Et aluminiumsstel reducerer dens kampvægt til 1.25 kilo og dimensioner til lidt over to centimeter i tykkelse, mens Nokia af andre features nævner GPS og HDMI-port, så computeren kan kobles til fladskærmen for afspilning af HD-film.

»Nokia Booklet 3G er en naturlig udvikling af vores forretning« siger Klas Ström, produktchef, Nokia Skandinaven.

Nokia tier om prisen

»Nokia har stor erfaring indenfor mobilitet, og med den nye enestående batterilevetid, design og mulighed for konstant at være på internettet vil vi skabe noget ganske uimodståeligt. I den proces vil vi gøre den personlige computer mere social, mere anvendelig og mere personlig«.

Umiddelbart har Nokia Booklet 3G ingen markante fordele over konkurrerende mini-laptops, så prisen kan være den største overraskelse.

Dog er Nokia her tavse og der er heller ingen lanceringsdato endnu. Nokia lover mere information om Booklet 3G til konferencen Nokia World den 2. September.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden