Boxers nye tv-dongle skal sættes ind i computerens usb-indgang, hvorefter computeren omdannes til en kombineret tv-skærm og harddiskoptager.

Boxers nye tv-dongle skal sættes ind i computerens usb-indgang, hvorefter computeren omdannes til en kombineret tv-skærm og harddiskoptager.

Forbrugerelektronik

Boxer leverer nyskabende tv på computeren

Boxer lancerer betalings-tv med en usb-dongle til den enkelte computer.

Forbrugerelektronik

Med en lille såkaldt tv-dongle forandrer Boxer fundamentalt den måde, kunderne hidtil har kunnet se købe-tv på computeren.

Tv-signalerne fra Boxer bliver med den lille usb-dongle uafhængige af en internetopkobling og laver i stedet computeren om til et tv-apparat endda med en indbygget videooptager.

Det giver adgang til 40 tv-kanaler på computeren inclusive de gratis kanaler fra DR og TV2 samt lokal-tv.

Omdannes til en harddiskoptager

Samtidig omdanner det medfølgende program computeren til en harddiskoptager med programguide, pause, optage og afspilningsfunktioner, så man afhængig af harddiskens størrelse kan optage alle de programmer, man vil.

Med tv-donglen, som blot sættes i computerens usb-stik, følger en lille bordantenne, som man kan vælges, hvis ikke man har en antenneløsning i forvejen.

LÆS ARTIKEL

Tv-dongler har hidtil kun kunnet modtage gratis tv-kanaler og har for det meste kun kunnet modtage tv-siganeler i kompriomeringen mpeg2, der udfases til næste år fra det danske tv-net.

Med den nye tv-dongle fra Boxer modtages tv-signalerne i mpeg4-komprimeringen, der kan håndtere alle Boxers tv-kanaler - også efter 2012.

»Som Boxer-kunde kan man tage alle sine tv-kanaler med sig på computeren rundt i de værelser, hvor man ikke har et tv-apparat, til sommerhuset, på campingpladsen og i lystbådehavnen – og alle de steder hvor man ikke har adgang til traditionel web-tv, fordi Boxers tv-signal kommer gennem luften og ikke via en internetforbindelse«, siger Steen Ulf Jensen, direktør i Boxer TV.

LÆS ARTIKEL

Hos Boxer kan man selv sammensætte sin egen tv-pakke til donglen. Derudover kan man med donglen gratis modtage TV 2 samt alle DRs kanaler - DR1, DR2, Ramasjang, DR K, DR Update og DR HD.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce