Betalingskanal. TV 2 forliget i Folketinget siger, at hver tv-distributør skal betale TV 2 12,50 kroner inklusive moms for hver kunde, der får adgang til kanalen.
Foto: THOMAS BORBERG

Betalingskanal. TV 2 forliget i Folketinget siger, at hver tv-distributør skal betale TV 2 12,50 kroner inklusive moms for hver kunde, der får adgang til kanalen.

Forbrugerelektronik

Boxer vil sælge TV 2 for 35 kroner om måneden

Boxer er den første tv-distributør til at melde prisen ud på TV 2 som betalingskanal.

Forbrugerelektronik

35,50 kroner om måneden eller 427 kroner årligt.

Det bliver prisen for at fortsætte med at seTV 2, hvis man er blandt den halve million antenne-tv-modtagere i Danmark.

For YouSee-kunder bliver prisen mellem 10 og 25 kroner om måneden afængig af, om man i forvejen har grundpakken, mellempakken eller den store pakke. Men for YouSee er prisstigningerne ikke alene begrundet i TV 2 men i geneelle prisstigninger.

LÆS ARTIKEL

Og TV 2 kommer til at ligge i alle YoySee's tre pakker, ligesom YouSee har taget den beslutning, at alle danske tv-kanaler inklusive Kanal5 og DK4 skal ligge i grundpakken.

Det fremgik i dag på et pressemøde, som BFE, Branchen Forbruger Elektronik holdt i forbindelse med forbrugerelektronikmessen IFA i Berlin.

Slut med gratis TV 2

Til januar er det nemlig slut med at se TV 2 gratis, og alle danskere, som vil se TV 2 efter nytår, skal herefter betale for kanalen.

LÆS OGSÅ

Satellit-selskabet Canal Digital har endnu ikke sat pris på TV 2 efter nytår.

TV 2 forliget i Folketinget siger, at hver tv-distributør skal betale TV 2 12,50 kroner inklusive moms for hver kunde, der får adgang til kanalen.

»Og vi kommer til at ligge meget tæt på det tal. Det er jo ikke os, der har bestemt, at TV 2 skal til at koste penge«, siger Canal Digitals direktør direktør Gert Svendsen.

Hos Boxer vil TV 2 også blive en del af alle Boxers fire tv-pakker, men derudover vil man kunne købe TV 2 som en enkeltstående tv-kanal.

Det bliver første gang i Danmark, at tv-seerne får adgang til at købe én enkelt tv-kanal uden at skulle købe en hel tv-pakke.

Boxer vil altså tilbyde nye kunder adgang til TV 2 for 35,50 kroner om måneden, og samtidig har Boxer som en del af den samlede pris sat den normale kortafgift ned for kunder, som udelukkende vil have TV 2 til næsten en fjerdedel af den normale årlige kortafgift, som de øvrige pakke-kunder betaler på 778 kroner for årligt

»Vi er stolte af at kunne præsentere en pris for TV 2 i løs vægt, der er betydelig lavere end de spekulationer, der har været i medierne om en langt højere pris. Og så er vi også rigtig stolte af igen at være den tv-udbyder, som går foran med mere valgfrihed, end man kan få hos andre tv-udbydere. Derforhar vi valgt at at give mulighed for, at man hos Boxer kan nøjes med at købe TV 2. Det gør Boxer til den første i Danmark med ægte a la carte«, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV A/S.

Udover den månedlige omkostning på 35,50 kroner for at se TV 2 hos Boxer, skal man som ny kunde enten investere i en modtagerboks med såkaldt MPEG4-teknologi samt en plads til tv-kortet fra Boxer, hvis man ikke i forvejen har for eksempel et tv med en indgang, der kan læse kortet.

En modtagerboks koster i dag ned til omkring 500 kroner, mens et kortmodul, som man i visse tilfælde an nøjes med, koster ned til 300 kroner.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce