Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Rabatkrig. Antenne-kunderne skal betale for at se TV 2 efter 1. januar. Flere distributører bejler til dem.
Foto: THOMAS BORBERG

Rabatkrig. Antenne-kunderne skal betale for at se TV 2 efter 1. januar. Flere distributører bejler til dem.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

TDC og Boxer sætter TV 2 på tilbud

Både TDC og Boxer laver introduktionsrabatter på TV 2 til antenne-tv-seere.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Omkring en halv million husstande i Danmark står ved årsskiftet over for valget mellem at miste TV 2 på et eller flere af sine tv-apparater eller at begynde at betale for det.

Fra denne dato bliver TV 2 nemlig en betalingskanal, hvilket de fleste kabel- og parabol-tv-distributører klarer ved at beholde TV 2 i pakkerne og i stedet hæve prisen over for kunderne.

Men de cirka 450.000 husstande, som ser antenne-tv, og som ikke hidtil har været vant til at betale tv på anden vis end via licensen, er nu blevet et marked for selskaber som antenneselskabet Boxer TV og TDC tv, som sælger tv via internettet kombineret med telefoni og netadgang.

LÆS ARTIKEL

Og begge selskaber forsøger nu at lokke antennekunderne til sig med introduktionsrabatter.

I går indledte Boxer TV en kampagne med rabat til nye TV 2-kunder til under halv pris i de første 12 måneder. Det betyder, at de seere, der kun vil betale for TV 2 hos Boxer, kan se kanalen for 199 kroner for et helt år.

Direktør Steen Ulf Jensen i Boxer TV A/S understreger, at tilbuddet omfatter et begrænset antal abonnementer.

Boxer er den eneste tv-udbyder, der tilbyder en løsning, hvor kunden med antenne-tv kan nøjes med blot at betale for TV 2 og ved siden af nøjes med at se de ialt ni licensfinansierede tv-kanaler.

Udover den månedlige pris skal Boxer-kunderne også investere i nyt modtagerudstyr for at kunne fortsætte med at se TV 2.

Men også TDC's Home Trio-afdeling (skal ikke forveksles med TDC's datterselskab, kebelselskabet YouSee) er ude på at kapre kommende TV 2-kunder blandt de næsten en halv million tv-seere, der i dag modtager signalerne med en antenne.

Det sker med introduktionsrabatter, gratis oprettelse og teknikerbesøg uden beregning.

Når TV2 bliver betalingskanal i januar 2012, beholder alle eksisterende TDC's tv-kunder adgang til TV2 som en del af HomeTrio tv-pakkerne, som samtidig bliver udvidet med flere kanaler og de helt nye tv-apps.

Den samlede prisforhøjelse for de eksisterende kunder bliver på 20 kroner om måneden, hvoraf de 12,50 kroner skal afleveres til TV 2.

Men for kommende antenne-kunder har TDC tv lavet en ny pakke kaldet Home Trio Mini.

»Ud over at gå ud med en skarpt skåret pakkeløsning, så gør vi det også nemt og tilgængeligt at blive HomeTrio-kunde. Man skal ikke betale for oprettelse, og vi sender en tekniker ud til at klare installationen uden, at det koster ekstra«, siger direktør i TDC tv René Brøchner.

HomeTrio Mini kommer til at indeholde 12 kanaler, 20 Mbit bredbånd, Home Entertainment i form af tv-apps, TDC Play og fastnettelefon.

Også TDC tv lokker med rabatter - dog kun i seks måneder. Pakken koster 299 kroner om måneden med gratis oprettelse og installation i de første seks måneder. Derefter kommer den til at koste 389 kroner om måneden.

De 12 kanaler i pakken er blandt andet DR1, DR2, DR Kultur, Ramasjang, TV2, TV2 Regioner, SV1 og SV2.

FACEBOOK

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden