Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: BORBERG THOMAS
Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

El-selskaber blæser til priskrig mod TDC

Men de populære tv-kanaler fra TV3 er ikke med i pakken fra elselskaberne.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ultrahurtigt bredbånd, telefonabonnement og en stor tv-pakke med 52 kanaler til langt under prisen hos TDC-ejede YouSee.

Det kan blive virkeligheden for i alt 760.000 husstande over hele Danmark, der fra på mandag vil kunne bestille den nye pakke fra 15 danske el-selskaber, der markedsfører deres tilbud under det nye fællesnavn Waoo.

Det skriver Jyllands-Posten.

Analytiker: TDC vil sænke priserne
Teleanalytiker Torben Rune fra rådgivningsfirmaet Netplan forventer, at TDC vil være tvunget til at sætte sine priser ned for at undgå tab af markedsandele til el-selskabernes fælles nye fiberselskab.

Baggrunden er muligheden for at få en både billigere og mere stabil superhurtig bredbåndsforbindelse hos den nye spiller.

»Det her er rigtigt godt for konkurrencen. Jeg tror meget snart, at vi vil se TDC sænke prisen på sine bredbåndsforbindelser«, siger Torben Rune til Jyllands-Posten

YouSee tager det roligt
Umiddelbart tager YouSee konkurrencen fra elselskaberne roligt. Det skyldes ikke mindst, at tv-pakken mangler de tre TV3-kanaler, TV3, TV3+ og TV3 Puls.

»Det kan godt være, at deres tv-pakke indeholder lige så mange kanaler som vores. Men der mangler de helt væsentlige tre TV3-kanaler. Det er en pakke til en månedlig værdi hos os på 99 kr. pr. måned. Uden den går seerne glip af Paradise Hotel, Champions League og mange SAS-ligakampe«, siger vicedirektør i YouSee, Ulf Lund.

Waoo erkender, at det er et problem, at pakken ikke holder TV3-kanalerne. Men Waoo-direktør Anders Christiansen understreger, at man stadig taler videre med Viasat for at finde frem til en aftale.

Film med i pakken
Det nye prisudspil giver mulighed for at få en internetforbindelse fra Waoo på 30 Mbit/s for 269 kr. om måneden.

En noget langsommere forbindelse hos TDC på op til 20 Mbit/s leveret over det gamle kobberet koster 299 kr. pr. måned, mens en 30 Mbit fiberbaseret forbindelse leveret af TDC’s kabelselskab YouSee løber op i 349 kr. pr. måned.

Med i pakken følger gratis adgang til 400 film. En pulje, der ifølge adm. direktør fra Waoo Anders Christiansen vil blive udvidet til at omfatte flere titler.

NYHEDSBREV:Tilmeld dig Tjek.dk's nyhedsbrev og få nyheder om forbrug, test og guides direkte i din indbakke

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden