Dumt. Dell solgte tidligere på måneden bærbære computere af mærket XPS og tilbød to gratis SSD-harddiske med i handlen ved en fejl.

Dumt. Dell solgte tidligere på måneden bærbære computere af mærket XPS og tilbød to gratis SSD-harddiske med i handlen ved en fejl.

Forbrugerelektronik

Fejl hos computergigant gav kunder gratis udstyr for 225.000 kroner

15 danske kunder fik ved en fejl tilbudt dyrt udstyr helt gratis.

Forbrugerelektronik

15 af Dells kunder har tidligere på måneden gjort en exceptionelt god handel på dell.dk.

Ved køb af en bærbær computer til en pris på 8.490 kroner, fik de - kvit og frit - tilbudt to lynhurtige SSD-harddiske til en værdi af 15.330 kroner.

Alt sammen på grund af en fejl på Dells hjemmeside, skriver Ingeniørens it-site, version2.dk .

Kunder har allerede videresolgt PC'er

»Der har været en fejl på siden, og der er nogle kunder, der har bestilt computerne, inden vi har fået rettet fejlen«, bekræfter kommunikationschef hos Dell, Julie Rosendal, til Version2.dk.

Tilbuddet er nu fjernet fra hjemmesiden, og Dell er gået i gang med at kontakte kunderne i håb om at »finde en løsning i fællesskab«, som Julie Rosendal udtrykker det.

Ifølge version2 kan det dog blive svært, da flere af kunderne allerede har videresolgt de bærbare PC'er og beholdt de populære harddiske.

I sidste uge rullede Version2 en lignende sag op, hvor netbutikken Olsens IT ved en fejl havde prissat et fladskærmstv fra LG til 1.093 kroner, selvom den reelle pris ligger på omkring 11.000 kroner.

Forbrugerklagenævnet afgjorde da, at Olsens IT enten skulle levere tv'et til kunden til 1.093 kroner, eller udbetale differencen for købet på omkring 9.800 kroner.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden