Forårsfornemmelser. Danskerne downloader flittigt DMI's vejrapplikation.
Foto: THOMAS BORBERG

Forårsfornemmelser. Danskerne downloader flittigt DMI's vejrapplikation.

Forbrugerelektronik

DMI's vejrudsigt er den mest populære danske app

710.000 danskere har downloadet DMI's vejrapplikation Byvejr.

Forbrugerelektronik

Danskerne er vilde med at tjekke vejrudsigten på deres iPhones.

Faktisk er det så populært at holde øje med vejret, at DMI-app'en Byvejr er den mest downloadede danske app.

Det viser en ny opgørelse fra Apple, der er lavet i anledning af, at koncernen har rundet download nummer 25 milliarder til iPhone.

Fem ud af seks stjerner

I Danmark overgås DMI's vejr-app således kun af apps fra Google, Wordfeud og Skype.

Samtidig er DMI-applikationen af Børsen blevet kåret som den bedste vejr-app på markedet, og avisen skriver blandt andet, at "DMI's app er uomgængelig og meget bedre end de mange udenlandske konkurrerende."

App'en får fem ud af seks stjerner.Byvejret fra DMI er en lokal vejrudsigt og dækker mere end 500 steder fordelt i Danmark, Grønland og Færøerne.

Ud over dagens vejr kan iPhone-ejerne også se tredøgnsudsigten eller sejlervejret på en af de tre tv-kanaler, der er indbygget i applikationen.

I den kommende udgave vil der desuden blive mulighed for at tjekke verdensvejret, som det allerede er muligt på dmi.dk.400.000 danskere tjekker vejret på applikationen hver eneste uge. Det er softwareselskabet Woerk, der står bag DMI's vejr-app.

På verdensplan er det ikke overraskende Facebook og Angry Birds, der indtager topplaceringerne som de mest downloadede apps.

FACEBOOK

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce