Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

mobil-tv. YouSee's nye tv-app til iPhone og iPad bringer kabel-tv ud på mobilen, men den virker kun hjemme - koblet på bredbåndet.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

YouSee smider 42 tv-kanaler på iPhone og iPad

En ny applikation fra YouSee til egne kunder er både en tv-player og en tv-guide.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fra i dag er det muligt at se kabel-tv på en iPad eller en iPhone, hvis man er blandt de små 300.000 husstande, der både får tv og bredbåndsforbindelse fra YouSee.

Landets største tv-udbyder har frigivet en app, som giver adgang til at se op til 42 live tv-kanaler på iPad eller iPhone, fortæller selskabet i en pressemeddelelse, og en tilsvarende app til Android-enheder kommer i løbet af et par uger.

Den ny app er en kombineret tv-guide og -afspiller. Alle danskere med en iPad eller iPhone kan benytte tv-guiden, men indtil videre er det kun selskabets egne bredbåndskunder, der kan bruge den indbyggede tv-afspiller.

LÆS ARTIKEL

Det er også en betingelse for at se tv, at man er koblet på nettet via sin YouSee bredbåndsforbindelse. Det vil sige, at tv-kiggeriet på mobilen kun kan foregå hjemme. Men tv-guide delen kan bruges af alle og på det mobile net.

YouSee's app er gratis og kan hentes i Apple's App Store. Den helt nye app har foreløbig fået tre brugeranmeldelser med topkarakter i App Store.

En af dem skriver dog: »Alletiders med live-TV i jeres nye app, YouSee. Dog ville det være dejligt hvis jeg kunne logge ind som YouSee-bruger, når jeg er på farten og anvende en anden forbindelse. Men absolut stor ros herfra!«.

App’en registrerer automatisk, om brugeren er koblet på nettet via YouSee-bredbånd og dermed også har adgang til at se tv, samt hvilken pakke, der er adgang til.

App'en kan også indstilles til at varsle brugeren om, hvornår et tv-program begynder, og den kan desuden oplyse om de aktuelt mest sete tv-programmer på baggrund af live data fra andre YouSee-brugere.

»Vores mål er, at man skal kunne se tv i alle rum og på alle enheder i hjemmet, og det gælder selvfølgelig også iPad og iPhone«, siger YouSee's udviklingsdirektør, Anders Blauenfeldt.

Når spørgsmålet om rettighederne til indholdet er på plads, er det planen, at muligheden for at se tv på mobile platforme skal bredes ud til andre end YouSee-kunder. Selskabet har i dag en model, hvor andre end YouSee-kunder kan købe sig til at se tv på computeren for lidt under 100 kroner om måneden. Samme model er i spil, når de gælder de mobile platforme.

YouSee-kunder har siden 2009 kunnet se tv på deres computer, og sidste år lancerede selskabet en tv-guide til iPhone og Android-telefoner, som er downloadet af flere end 150.000 brugere.

App'en blev frigivet i går, og YouSee's pressechef Ib Konrad Jensen kan ikke sige, hvor mange der har hentet app'en, men han fortæller, at der i dag er cirka 3.500, der har aktiveret tv-delen af den nye app.

FACEBOOK

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden