utilfredse. Kunderne klager mere over de gamle teleselskaber end over de nye.
Foto: THOMAS BORBERG

utilfredse. Kunderne klager mere over de gamle teleselskaber end over de nye.

Forbrugerelektronik

Kunder er mest utilfredse med de gamle teleselskaber

Nye selskaber får ros, de gamle ris, hvis man lytter til hjemmesiden Trustpilot.

Forbrugerelektronik

Et gennemsnit af over 22.000 anmeldelser på hjemmesiden Trustpilot.dk viser, at kunderne er mest tilfredse med de nye, mindre teleselskaber, mens de store gamle for meget kritik.

Det skriver 24timer.

»Nu er det tredje gang, jeg oplever, at røret bliver lagt på efter 25 minutters venten i telefonen«, harcelerer TDC-kunden Mads Dam på websitet Trustpilot.dk, hvor forbrugere anmelder alverdens virksomheder.

LÆS ARTIKEL

»Jeg har haft Telmore de sidste 11 år. Jeg har altid været super godt tilfreds med deres service«, skriver Liselotte Brede fra Kalundborg og giver discountoperatøren Telmore topkarakter, mens Mads Dam giver TDC dumpekarakter.

24timer har sammenlignet gennemsnittet af 22.200 brugerbedømmelser af 12 førende danske mobilselskaber.

Konklusionen er klar. De gamle selskaber får ris, de nye ros. Telenor klarer sig markant bedre end de øvrige gamle' selskaber, mens Telmore er bedst blandt discountselskaberne og får en dobbelt så god bedømmelse, som TDC får.

»Discountselskabernes strategi er no bullshit' - få gebyrer, ingen dikkedarer og enkle produkter, som kunderne kan lide,« forklarer teleanalytiker John Strand om forskellen.

»Og de gamle selskaber sælger avancerede teleprodukter, som kunderne ikke forstår og derfor brokker sig over. Desuden døjer de på Trustpilot med en række gamle anmeldelser, der trækker dem ned,« forklarer John Strand i 24timer.

René Brøchner, direktør i TDC Privat, indrømmer, at kundeoplevelserne ikke altid er gode nok.

»Derfor arbejder vi også løbende for at forbedre dem. Vi har omkring fire millioner kundeforhold, hvoraf nogle få ytrer sig på Trustpilot.dk. Dem lytter vi meget til og svarer,« siger han til 24timer.

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce