Her er et udsnit af apparater, der kan lades op på cyklen.

Her er et udsnit af apparater, der kan lades op på cyklen.

Forbrugerelektronik

Lad cyklen lade mobilen op

Et australsk firma har lanceret dynamoen, der kan lade såvel din gps som din mobiltelefon op, mens du cykler derudaf.

Forbrugerelektronik

Ofte har man mest brug for sin mobil eller sin gps, når man er på cykeltur og ikke har mulighed for at lade apparatet op.

Det har et australsk firma spottet, og det lancerer en række dynamoer med tilhørende udstyr, der ikke alene kan sørge for lys på din cykel men også kan lade dine elektroniske dimser op.

LÆS ARTIKEL

Udstyret bruger energien fra dine anstrengelser på pedalerne og omsætter det til noget, du kan bruge i din mobil, gps, digitalcamera, MP3 eller iPod.

Udstyret hedder Pedalpower og består i al sin enkelhed af et strømudtag fra en navdynamo eller en traditionel dynamo, firmaets egen eller en tredjeparts, som man sætter på sin cykel og et antal tilhørende adaptere, der passer til flere forskellige mobiltelefon- og gps-modeller.

LÆS ARTIKEL

Det fungerer ved, at man tilslutter et kabel til dynamoen, og i den anden ende sætter man den adapter på, der passer til ens mobil eller gps.

Udstyret kommer i to versioner. Enten som en dynamo fra virksomheden med et strømudtag og dertil hørende kabel og adaptere. Eller som et strømudtag til egnede navdynamoer fra firmaer som Sram, Shimano, Schmidt, Suntour og Novatec.

LÆS ARTIKEL

Du kan se mere her.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce