Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

LILLEBROR. Et tysk website har afsløret, at der er en miniudgave på vej af Samsungs populære Galaxy S III-telefon. Der er tale om en skrabet, men også billigere version.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nu kan du få Spotify på dit fjernsyn

Et nyt svensk-sydkoreansk samarbejde får musikken til at spille ud af tv’et over hele Europa.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis ikke du allerede spiller musik fra dit tv, så vil der snart ikke være nogen undskyldning længere.

Nyere udgaver af Samsungs Smart-tv-modeller vil snart klinge med lyden af moderne beats fra streaming-tjenesten Spotify gennem et nyt app-samarbejde mellem de to.

Spotify som TV-app Hvis man har et Samsung-tv, af en smule nyere og en smule dyrere kaliber, så kender man formodentlig allerede alt til Smart-tv. Det er Samsungs platform til tv-apps, der gør det muligt for dig at gøre ting med dit tv, vi ikke havde drømt om for mange år siden.

Gennem de apps, man kan downloade til tv-apparatet, kan du for eksempel gå på nettet og streame film, gå på Facebook eller videochatte.

Nu kommer endnu en voldsomt populær tjeneste til Smart-tv-platformen. Det er svenske Spotify, der streamer musik ad libitum ud af dit tvs højttalere, hvis du altså har et abonnement på tjenesten. Og det er der allerede rigtig mange danskere der har.

Spotify har lavet en aftale med Samsung, der dækker hele Europa, så også danske musikelskere kommer til at få glæde af den nye Spotify-app, der kan gøre dit Samsung Smart-tv til selve underholdningscentrummet i dit hjem, hvorfra både film, tv og altså også musik bliver styret og afviklet.

Kommer også til Blu-ray-afspillere

Brugere, der allerede abonnerer på Spotify, vil bare kunne logge ind og få adgang til deres playlister med det samme. Nye brugere vil angiveligt blive lokket med en gratis prøveperiode, hvilket er Spotifys normale måde at tiltrække nye kunder på.

LÆS OGSÅ

Til at starte med vil det kun være 2012-udgaver af Smart-tv-modeller fra Samsungs E-serie, der vil understøtte Spotify. Folk, der ikke ejer et sådan behøver dog ikke være bekymrede. Samsungs app-platform fungerer nemlig også på visse af deres Blu-ray-afspillere og hjemmebiograf-systemer. Og her vil Spotify-appen naturligvis også komme til at fungere, men ifølge websiten Engadget dog først lidt senere.

Tjenesten lanceres senere i år. På Spotify har du adgang til at streame fra et katalog med 18 millioner sange, og et Premium-abonnement på tjenesten koster 99 kroner om måneden.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden