Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
ISAAC BREKKEN (arkiv)/AP
Foto: ISAAC BREKKEN (arkiv)/AP

Overblik. Selv om kun 100 ud af de 230.000 aps, der er til rådighed på Android Market figurerer på listen, giver den god inspiration til nye apps.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er de 100 bedste Android-apps

Det engelske netmedie electricpig.co.uk laver en opdateret liste med gode apps.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Har du været i tvivl om, hvad der er godt, og hvad der er skidt på markedet for applikationer til Android-telefoner, så kan du nu se, hvad de mener om sagen på det engelske gadget-magasin på nettet, electricpig.co.uk/

Her har redaktionen lavet en liste, der opdateres jævnligt, over de 100 bedste apps til Android smartphones, og de er listet op alfabetisk. Det vil sige, at de bliver ikke vurderet op imod hinanden, men bare det at ligge på en top 100-liste må være en anbefaling.

LÆS ARTIKEL

De 100 applikationer er fundet blandt de ialt 230.000 småprogrammer og spil, der nu ligger på Android Market, men listen indeholder også apps, som ikke er på Android Market men kan hentes gratis eller købes enten hos udvikleren selv eller på andre samlinger.

Iøvrigt er en af de apps, der er med på listen, en app, der giver adgang til en alternativ måde at hente sine applikationer til Androidtelefonen på.

AppBrain App Market hedder den. Og den viser vej til en side, hvor du får anbefalet apps på basis af, hvad du i forvejen har liggende på din telefon, den viser også apps, der er faldet i pris.

»En af de bedste Android apps, når man vil i gang med at finde alle de andre, uanset hvilken telefon du ejer«, skrever redaktionen på electricpig.co.uk

Du kan finde top 100-listen her .

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden