Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
skærmdump
Foto: skærmdump

DISCOUNT. 360Buy.com er en gigantisk internetbutik med billige varer fra Kina. Nu leverer butikken også til Danmark.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kinesisk 'Amazon' sender nu også discount-varer til Danmark

360buy.com er Kinas største internetbutik. Nu har de åbnet en international udgave.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I den vestlige verden er Amazon.com kongen. Selvom der end ikke findes en dansk udgave, benytter mange danskere allerede flittigt den gigantiske e-handelssite.

Men i Kina sidder der en anden butik på tronen. Det er 360Buy.com, der specialiserer sig i billige produkter med varemærker, du aldrig har hørt om. Og med prisen følger der mistænkelige returretsbetingelser.

Internetbutik med 35.000 ansatte 360Buy.com startede i 1998, men gik først for alvor online i 2004. I dag er de ifølge webtrafik-sitet Alexa den 77. mest besøgte website i verden, og har ikke færre end 35.000 ansatte. Det skal der også til, hvis det gigantiske katalog, der indeholder alt fra stropløse kjoler over kuglegriller til smartphones skal administreres.

I fredags åbnede 360Buy.coms internationale website så. Fra Danmark kan man få adgang til en engelsksproget version, men hvad der er mere interessant, er at 360Buy.com har inkluderet Danmark i de 35 lande, de sender til internationalt. Det betyder, at danskere også nu har adgang til billige, kinesiske produkter i utallige kategorier.

Men som nævnt skal man ikke forvente at finde de kendte varemærker i butikken – det er derfor, produkterne er så billige. Det er de til gengæld også. For eksempel kan man købe en ulåst Android-smartphone med mellemklasse-specifikationer, plads til to sim-kort og Ice Cream Sandwich ombord for omkring 600 kroner.

Pas på reklamationsretten

Eller hvad med en Android-tablet i iPad-format med en dual-core-processor ombord til omkring 1500 kroner? I den hel anden ende af spektret kan man finde brudekjoler til 580 kroner eller en alt-saxofon til 1700 kroner.

LÆS OGSÅ

Man skal dog næppe forvente en høj kvalitet eller en fantastisk kundeservice til den pris. Ifølge salgsbetingelserne på 360Buy.com skal alle anmodninger om returnering af varer godkendes telefonisk af 360Buy.cons kundeservice først. Og firmaet giver tilsyneladende ingen garanti på produkter udenfor det kinesiske hovedland.

Hvis du alligevel har lyst til at gå på opdagelse i den kinesiske bras-bazar, kan du klikke ind HER.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden