Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

UDSOLGT. Amazons nye e-læser, Kindle Paperwhite har overrasket alle ved at blive revet væk på første dag, den blev sat til salg. Nu er der tre ugers leveringstid på den.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny Kindle skaber iPhone-agtige tilstande i USA

Kindle Paperwhite fra Amazon er et kæmpehit.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmelderne er fuldkommen vilde med den. Og det samme er kunderne. Altså de kunder, der rent faktisk har fået fat i en Kindle Paperwhite e-læser.

På lanceringsdatoen i mandags måtte Amazon nemlig melde alt udsolgt på deres website, og kan først levere Paperwhite igen sidst på måneden. Og fysiske butikker må kigge langt efter den nye Kindle.

Hvid baggrund med ekstra lys

Anmelderne kan slet ikke få nok af Kindle Paperwhite, der er Amazons nyeste e-læser, der har baggrundslys og ”papirshvid” baggrund, hvilket gør den usædvanligt meget lettere at læse på.

Alle de store teknologi-websites roser den til skyerne, og tech-journalisterne hos de store aviser kan heller ikke få armene ned. Således skriver redaktøren Joshua Topolsky fra The Verge:

»Den klarede sig godt, næsten uanset under hvilke forhold, jeg læste på den. Det er den bedste e-læser, jeg har oplevet til dato.«

Avisen USA Today skriver, at Amazon med Kindle Paperwhite »har gjort fremtiden lysere for læsere af alle slags, både bogstaveligt og på mange andre måder«, mens websitet Gizmodo i overskriften til deres anmeldelse opfordrer folk til at »glemme alle konkurrenterne. Det her er den eneste e-læser, der tæller.«

Udsolgt, iPhone-style
Og det virker som om, kunderne netop har gjort dette. Siden lanceringen i sidste måned har folk stået i kø til at forudbestille Kindle Paperwhite, der så endelig blev lanceret mandag. Men folk, der regnede med, at de bare kunne vente med at købe den til i mandags, fik sig en lang næse.

Normalt er nye Kindle’r ikke ligefrem noget, folk ligger i kø for på samme måde som iPhone. Men alligevel skete der noget meget iPhone-agtigt i mandags, da den blev sluppet løs: Amazon måtte melde udsolgt allerede på lanceringsdatoen.

Mandag eftermiddag lå der så mange forudbestillinger på Kindle Paperwhite, at Amazon måtte fortælle kunderne, at de først kunne levere 22. oktober – tre uger efter lanceringen. Normalt sælges Kindle også i forbruger-elektronikbutikker i USA, men her måtte man også melde hus forbi.

Amazon har nemlig en kundepolitik, der gør, at alle kunderne, der har bestilt Paperwhite i deres onlinebutik skal have en Kindle i hånden, før de begynder at sende noget ud til butikkerne.

At Kindle Paperwhite er total udsolgt I USA betyder også, at vi ikke skal regne med at se den I Europa før I 2013.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden