Smart. Føtex' app gør det muligt at dele din indkøsliste med andre, så du kan være sikker på, at mælken ikke glemmes.

Smart. Føtex' app gør det muligt at dele din indkøsliste med andre, så du kan være sikker på, at mælken ikke glemmes.

Forbrugerelektronik

Her er 3 indkøbs-app'er, der sparer dig for tilbudsaviser

Det er ikke nødvendigt at trawle gennem dynger af reklametryksager for at finde vej til ugens tilbud, skrive indkøbslister eller tjekke åbningstiderne i de lokale butikker. Vi har fundet 3 indkøbs-apper.

Forbrugerelektronik

Tilbud i miniformat Selv om man har sagt nej tak til reklamer i postkassen, behøver man ikke gå glip af tilbuddene.

Tilbudsavis samler aktuelle tilbudsaviser fra dagligvarebutikker, byggemarkeder, elektronikbutikker, boligudstyrsforretninger og mange andre. Man kan både bladre i de enkelte reklameaviser og søge efter tilbud på konkrete varer. Eller vælge et kort over lokalområdet og se, hvilke tilbud der er lige i nærheden.

'Tilbudsavis' er gratis i App Store og på Google play.

LÆS ARTIKEL

Del indkøbssedlen

De fleste dagligvarekæder har deres egen app, hvor man kan finde nærmeste butik, se aktuelle tilbud og skrive indkøbssedler. Føtex Indkøbshjælp gør det også muligt at dele indkøbslister med andre - smart, hvis indkøberen ikke lige har været forbi køleskabet for nylig.

'Føtex Indkøbshjælp' er gratis i App Store.

LÆS ARTIKEL

Er der åbent nu?

Hvad har åbent nu? fortæller, hvilke dagligvarebutikker, kiosker og flere andre butikker i din nærhed der har åbent lige nu. Allerede i oversigten kan man se, hvor længe butikken holder åbent. Man kan se butikkerne på en liste eller et kort. ' Hvad har åbent nu?' er gratis i App Store og på Google Play.


FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce