Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

GENERATIONSSKIFT. Så har Microsoft sendt invitationer ud (bill.) til afsløringen af næste generation i Xbox-serien. Det sker 21. maj i Microsofts hovedkvarter.
Foto: Xbox

GENERATIONSSKIFT. Så har Microsoft sendt invitationer ud (bill.) til afsløringen af næste generation i Xbox-serien. Det sker 21. maj i Microsofts hovedkvarter.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny Xbox afsløres til maj

Flere års spekulationer får en ende, når Microsoft viser næste generation af spilkonsollen frem.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter mange år med gætterier og lækager, er Microsoft nu klar til at vise den næste Xbox frem. Det sker 21. maj i Microsofts hovedkvarter i Redmond uden for Seattle i USA.

De fleste, der følger med i den slags, havde forventet, at Microsoft ville vise den nye Xbox frem før spilmessen E3 åbner portene i Los Angeles til juni. Disse spekulationer fik yderligere liv, da konkurrenten Sony tidligere på året besluttede sig for at lukke en smule op for posen, der indeholder nyt om PlayStation 4.

LÆS OGSÅ

Men nu er det altså sikkert, at vi får den nye Xbox præsenteret sidst i maj, og som en Microsoft-talsmand udtrykker det, vil »Dialogen fortsætte« på E3-messen. Det betyder sandsynligvis, at vi får en hel del at vide om den nye Xbox om en måneds tid, og på E3 hører vi så mere om, hvilke spil, der kommer til den nye konsol.

Blandt de mange rygter, der går om den nye Xbox, er en af de mere vedholdende, at den vil være et mediecenter i lige så høj grad som en spilkonsol. Microsoft har haft en del held med at få folk til at bruge Xbox 360 til streamingtjenester som f.eks. Netflix, diverse musiktjenester og meget mere.

Xbox’en i centrum i stuen

Microsoft har allerede lanceret samarbejder med en hel del kabel-tv-leverandører verden over, der tillader Xbox 360 at blive brugt i stedet for ens kabel-boks til at se digitalt tv på. Det bekræfter Microsofts medie-strategi, når det kommer til Xbox-produkterne.

Også blandt de rygter, der svirrer om den nye Xbox, finder vi en hel del, der er tv- og film-relateret. For eksempel siger et af de seneste rygter, at den nye Xbox kommer til at have en HDMI-indgang siddende bagpå, sådan at man kan koble en kabel-boks til Xbox’en, der så bidrager med data og indhold oven i signalet. Google har allerede et system, Google TV, der fungerer på samme måde.

LÆS OGSÅ

Et andet rygte, der er lidt mere alvorligt, siger, at den nye Xbox (der er blevet kaldt alt fra Durango til Xbox 720) ikke er kompatibel med gamle Xbox-spil. Det skyldes, at Xbox’en ligesom den kommende PlayStation 4 overgår til en mere pc-agtig platform indvendig. Dette løser PlayStation 4 ved at simulere en PlayStation 3 via software i skyen. Det vides endnu ikke, om det også gælder Xbox’en.

Men det ved vi alt sammen mere om d. 21. maj, samt efter E3-messen, hvor Politiken.dk også vil være på pletten.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden