Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Boxer
Foto: Boxer

trådløs? Boxer TV har valgt en harddiskoptager til Boxer Bio, som ikke har wifi. Så hvis du vil undgå kabler, skal du også bestille en særlig adapter.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tv-selskab vil give dig dobbelt så mange film som Netflix

Fra i dag får antenne-tv-kunderne adgang til Boxer TV's streaming-tjeneste.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I dag lancerer Boxer en landsdækkende streamingtjeneste med film og serier til antenne-tv-kunder i hele landet.

Boxer Bio hedder den, og den rummer 3.500 titler – premierefilm, nye og ældre, danske og internationale. Det er dobbelt så mange, som den konkurrerende streaming-tjeneste Netflix i dag har i sit katalog.

Selskaber konkurrerer på streaming tv

»Udviklingen på tv-mediet går rasende stærkt nu, og der udvikles hele tiden nye tjenester. I løbet af de seneste seks måneder har det stået stadig klarere, at de elektroniske hjemmebioer - on-demand tjenesterne - bliver noget, danskerne tager til sig i den helt store skala« siger Boxer TV's administrerende direktør, Steen Ulf Jensen, om baggrunden for lanceringen.

Filmene kommer fra Nordisk Films og SF Anytimes kataloger, og nye film bliver tilgængelige samtidig med, at filmene frigives på DVD. Enkelte titler vil blive frigivet endnu tidligere end på DVD.

I modsætning til for eksempel Netflix og HBO vil kunderne hos Boxer Bio skulle betale per film, som så er til rådighed i 48 timer. Det er iøvrigt en betingelse, at man er Boxer TV-kunde og anskaffer sig en digital modtagerboks, der kan hente filmene på internettet.

LÆS ARTIKEL

Priserne varierer fra 25 kroner per film for de billigste til 59 kroner for HD- og/eller 3D-film. Til gengæld koster oprettelsen ikke noget.

»Dermed undgår man at ærgre sig over at betale for et løbende abonnement i for eksempel sommerperioder eller andre perioder, hvor man har travlt med andre ting«, siger Steen Ulf Jensen.

Men for at kunne streame film og serier, skal modtageren have en digital harddiskoptager fra Boxer, som koster 2.136 kroner på Boxers hjemmeside. Man kan få den på afbetaling, så den koster 89 kroner om måneden i 24 måneder, det vil sige uden renter eller gebyrer.

Harddiskoptageren har imidlertid den svaghed, at den ikke kan sluttes til hjemmets trådløse netværk, så vil man undgå kabler, skal man også anskaffe sig en netværksadapter fra Boxer. Prisen for adapteren er 360 kroner.

Foruden 3.500 nye og ældre, danske og internationale film, får man også adgang til DR's arkiv, så man kan se et udsnit af DRs programmer op til 30 dage efter, de har været udsendt. Både Boxer Bio og adgangen til DR's arkiv fungerer ved, at filmen, tv-serien eller tv-programmet downloades til tv-boksens harddisk.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden