Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
AP
Foto: AP

LEVENDE. Fremover vil Instagram formodentlig ikke kun blive brugt til at dele billeder med, men ogsåå små videoer på mellem fem og ti sekunder. Inspirationen kommer fra den Twitter-ejede tjeneste Vine.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Instagram afslører en 'stor idé' i morgen

Det er ikke gået Instagrams næse forbi, at video-tjenesten Vine har fået succes.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det super-populære fotodelings-netværk Instagram får nu levende billeder ombord.

Det skulle ske som reaktion på video-appen Vines voksende popularitet, og den nye funktion i Instagram bliver måske allerede afsløret på torsdag.

Facebook, der ejer Instagram, har nemlig inviteret til pressemøde torsdag aften dansk tid for at afsløre et nyt »produkt« som de kalder det. Det skulle være en stor idé, som et lille team har arbejdet med i et stykke tid, hvis man skal stole på indbydelsen.

LÆS OGSÅ

Om dette nye produkt er Instagrams video-funktion eller noget helt tredje, er rygtesmedene uenige om. Men det skulle dog ifølge TechCrunch være ret sikkert, at vi uanset hvad får video-udgaven af Instagram at se om nogle få dage.

Det er videotjenesten Vines voksende popularitet, der nu får Facebook på banen med video på Instagram. Vine giver én mulighed for at optage seks sekunders video, som så kan deles med ens venner på tværs af forskellige sociale platforme.

Facebook kigger Twitter i kortene

Vine er ejet af – og bliver mere og mere integreret i – Twitter. Og da Facebook godt kan mærke konkurrencen fra Twitter, har de besluttet sig at gøre noget ved sagen. En videofunktion i Instagram vil i givet fald betyde, at man kan optage små videoer og dele dem, ligesom man i dag deler fotos. Videoerne skulle ifølge websitet The Desk være på mellem fem og ti sekunder.

Det vil i givet fald være anden gang inden for kort tid, at Facebook går Twitter i bedene. For nylig lancerede Facebook nemlig muligheden for at bruge hashtags i statusopdateringer, ligesom man gør på Twitter. Hashtags angiver i begge tilfælde et emne, som ens skriblerier kan kategoriseres under.

LÆS OGSÅ

Når Facebook/Instagram bliver presset til at lancere en Vine-konkurrent netop nu, skyldes det blandt andet, at Vine for to uger siden blev lanceret på Android, og siden er begyndt at sprede sig som en løbeild.

Hvis Instagram skal følge Vines udvikling, står Facebook overfor lidt af en udfordring. Det varede nemlig kun en uge efter Vines lancering på iPhone, før der begyndte at dukke porno-klip op på Vine. Twitters retningslinjer forbyder ikke dette, mens Facebook har en lidt anden holdning.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden