Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

MEFDFØDT. Når man køber et GALAXY Gear-smartur fra Samsung, følger der en specialudgave af den danske succes-app Vivino (bill.) med. App'en har længe været en af de mest populære vin-apps på markedet.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Alle Samsungs nye smarture har dansk vin-app installeret

Danske Vivino ligger allerede om bord i GALAXY Gear, når millioner af mennesker verden over køber uret.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den danske vin-app Vivino til smartphones er alene henover det sidste år blevet downloadet af hundredetusindvis af mennesker verden over.

De bruger den til at holde styr på gode vine, de har drukket, blandt andet ved bare at tage et billede af etiketten, som app’en så genkender.

Nu kan man bruge Samsungs smartur GALAXY Gear til det samme, for Vivino følger nemlig med uret fra fødslen.

Tag diskrete billeder af vinen Vivino-app’en er en oplagt app til GALAXY Gear, for med det lille kamera på urremmen, kan man helt diskret tage et billede af etiketten, uden at skulle hive ens smartphone frem ved restaurantbordet.

Og så kan man gemme vinen, eller læse lidt om den, uden lettere uhøfligt at smide smartphone på dugen.

Samsung synes tilsyneladende også at Vivino var en oplagt app til Gear, for de har simpelthen besluttet at putte den i Gear fra »fødslen«, sådan at alle, der køber et GALAXY Gear-ur, får Vivino-app’en med automatisk.

Det bør give den danske app et ordentligt skub fremad i forhold til antallet af mennesker, der bruger app’en, for GALAXY Gear forventes at sælge i mange millioner af eksemplarer, fra den bliver lanceret i slutningen af september i Europa og i starten af oktober i USA.

»Fuld James Bond-mode«

Det lille, danske softwarefirma, der står bag Vivino, blev ganske enkelt ringet op fra Samsungs hovedkontor i Sydkorea og spurgt om de havde lyst til at udvikle en særlig udgave af app’en til Gear. De havde to måneder til at gøre det i.

LÆS OGSÅ

På trods af den korte tidsfrist og Samsungs konstante opdateringer af styresystemet i Gear, lykkedes det holdet at få app’en færdig til Gear-lanceringen, der skete onsdag aften i Berlin.

I en pressemeddelelse beskriver Vivino-holdet, hvordan de motiverede sig selv til at overholde de store hemmeligheds- og sikkerhedskrav fra Samsung:

»Vi gik straks i fuld James Bond-mode«, siger Theis Søndergaard, der er COO og medstifter af Vivino, »Noget af det første, vi gjorde var at købe tre billeder af James Bond og hænge dem op på væggen i det hemmelige kontor, vi etablerede til projektet. Både fordi, det var sjovt, og for at minde os om at vi skulle holde mund…«

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden