Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG

gennemsigtighed. Hidtil har Boxer haft en månedlig pris på den tv-pakke, kunden har valgt, og kortafgiften er så til gengæld blevet opkrævet hvert halve år.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

TV-selskab dropper kritiseret kortafgift

Antenne-distributøren Boxer Tv får flere HD-kanaler og dropper afgift.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Boxer fjerner sin halvårlige kortafgift og lader den blive en del af den samlede abonnementspris. Det sker med udgangen af september for nye kunder og fra nytår for de eksisterende, fortæller selskabet i en pressemeddelelse

Kortafgiften har været en del af prisstrukturen i den danske tv-branche i mange år, men modellen har de senere år vakt kritik, fordi den er med til at gøre prisen for at se tv mere uigennemskuelig.

LÆS ARTIKEL

Hidtil har Boxer haft en månedlig pris på den tv-pakke, kunden har valgt, og kortafgiften er så til gengæld blevet opkrævet hvert halve år.

»Vi har lyttet til kritikken, og vi tager konsekvensen af den. Derfor sammenlægger vi kortafgift og abonnementspris til én samlet, let gennemskuelig pris«, siger administrerende direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV A/S.

Samtidig fortæller selskabet, at den 26. september bliver Boxers udbud af HD-kanaler suppleret med tv-kanalerne Kanal 5 og TV3 i HD-versioner. Også TV 2 Fri kommer i en HD-version.

Dermed er selskabets antal af kanaler i høj opløsning oppe på syv. det er foruden de nye TV 2, 6’eren, TV3 Sport 1 samt TV 2 FILM.

Hertil skal lægges alle Danmarks Radios HD-udbud samt den nye 24 timers regionale tv-kanal.

»Boxer har valgt at prioritere at distribuere de vigtigste tv-kanaler i HD, fordi det er dem, tv-seerne bruger mest tid på at se«, siger Steen Ulf Jensen.

LÆS OGSÅ

Alle Boxers kunder, som i forvejen abonnerer på én af de nævnte kanaler, får automatisk adgang til HD-versionerne uden ekstra betaling. Men det kræver dog særligt udstyr med typebetegnelsen DVB-T2 – enten som en del af selve tv-skærmen eller en modtagerboks.

Boxer har i dag omkring 350.000 antenne-tv-kunder. Den helt store kundetilgang kom i forbindelse med, at TV 2 overgik til betalings-tv sidste år.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden