Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Face to face. Med 'Facetime' til din iPhone kan du nemt og gratis se den du taler med. Foto: PR

Face to face. Med 'Facetime' til din iPhone kan du nemt og gratis se den du taler med. Foto: PR

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spar penge når du ringer fra udlandet: Sådan bruger du FaceTime

Videochat bliver mere og mere udbredt, og især når man er i udlandet, kan det give mening at ringe hjem med billede på.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis du er Apple-bruger og skal ringe til en anden Apple-bruger, kan du bruge FaceTime. Det er gratis – det eneste, du skal betale for, er internetforbindelsen.

Sådan gør du:


1. FaceTime er installeret som standard i alle nyere versioner af styresystemet i iPhone og iPad. Tjek derfor, at du har FaceTime på din enhed, eller om du først skal opdatere den ved at koble den til en pc med iTunes på.

2. Tjek din internetforbindelse. FaceTime virker p.t. kun på trådløse netforbindelser, og jo hurtigere din netforbindelse er, des bedre bliver videoopkaldets kvalitet.

LÆS ARTIKEL

3. Tjek, at FaceTime er slået til under ’Indstillinger’ og ’FaceTime’. Her kan du også se, om du er logget ind med den korrekte Apple-ID.

4.Gå ind i ’Kontakter’. I din kontaktliste skulle du gerne kunne se det lille FaceTime kameraikon ud for de mennesker, der også har en iPhone og dermed kan modtage et FaceTime-opkald. Klik på ikonet for at ringe op til kontaktpersonen via FaceTime. Husk, at der er kamera på med det samme.

5. Du kan også slå over i et FaceTime-opkald, mens du er i gang med et almindeligt stemmeopkald. Hvis personen i den anden ende også har en iPhone, dukker FaceTime-ikonet op på skærmen, lige til at klikke på.

LÆS ARTIKEL

6.Har du en iPad, kan du også benytte den medfølgende FaceTime-app, hvor dine FaceTime-kontakter står listet i højre side. Og så er det bare at klikke og oprette forbindelse.

FaceTime virker kun mellem Apple-enheder og kun på nyere enheder som iPhone 4/4S, de to nyeste versioner af iPad, samt nyere iPod Touch-modeller.

Når Apple lancerer den næste opdatering af softwaren i iPad og iPhone, iOS 6, vil du også kunne bruge en 3G mobildataforbindelse til FaceTime. Det sker i efteråret 2012. Her skal du dog tjekke, at du har et abonnement med ubegrænset eller stort dataforbrug til rådighed. Ellers bliver det dyrt. Og hvis du bruger FaceTime fra udlandet, skal du kun bruge en trådløs netforbindelse, da dataroaming i udlandet er meget dyrt.

FACEBOOK

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden