Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

TILGÆNGELIG. Den blev lidt forsinket, men nu kan man købe den iPad mini med Retina-skærm, der blev lanceret sammen med den nye iPad Air. (Foto: PR-Foto/Apple)

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nu kan du bestille den nye iPad mini med Retina-skærm

Den nye lille iPad langes nu over – om ikke andet så de virtuelle – diske.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Apple Danmark har netop åbnet op for, at du kan bestille en iPad mini med Retina-skærm.

Den kan bestilles på den danske udgave af Apples online-butik og hos Apple-forhandlere. Hvornår den reelt lander i butikkerne, så man bare kan gå ind og købe den, varierer fra butik til butik.

Bedre skærm end dit HD-fjernsyn Den nye iPad mini blev introduceret sammen med den nye iPad Air for nogle uger siden. Den nye mini har en Retina-skærm ombord, hvilket betyder, at opløsningen på den 7.9 tommer store skærm er lige så stor, som den er på en iPad Air, nemlig 2048 x 1536 pixels, hvilket er højere end fuld HD.

Fordi iPad mini har en mindre skærm, bliver pixeldensiteten (altså pixels per tomme) den højeste, du kan få i en iPad. Den har en PPI (Pixels Per Inch) på 356, hvor iPad Air kun har 264.

Det betyder, at det er nærmest umuligt for øjet at se nogen adskillelse mellem de enkelte pixels. Dermed er det også et langt mere virkelighedsnært billede, man får, modsat et billede, der ligner computergrafik.

Forsinkelse på skærmleverancerne

iPad mini blev ganske vist lanceret sammen med iPad Air, der er kommet på hylderne for længst, men iPad mini blev forsinket og kan derfor først købes nu. Angiveligt skyldes forsinkelsen leveranceproblemer med de nye skærme til iPad mini.

LÆS OGSÅ

En iPad mini med Retina-skærm kan alt det samme som en iPad Air – det er kun skærmstørrelsen, der er til forskel.

Mini’en starter ved 2.999 kroner for en 16GB-version uden mulighed for mobil datatilkobling. Vil man gerne have det sidste, koster iPad mini 3.999 kroner og opefter.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden