Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

HOLDBAR. LG G Flex kan ikke bare bøjes, den har også en bagside, der heler sig selv, hvis den bliver ridset. Den kommer til Danmark i starten af 2014. (Foto: PR-Foto/LG)

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Telefon med buet skærm kommer til Danmark

Den nye, ultrafleksible telefon kommer alligevel ikke kun til Sydkorea snart.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

LGs G Flex-telefon er en smartphone, der kan tåle lidt af hvert. Den er nemlig ret bøjelig, som navnet antyder. Det kan den være, fordi skærmen på den er lavet med den nye, fleksible skærmteknologi, som også Samsung har vist en model frem med, GALAXY Round.

Lander tidligt i 2014 Men hvor GALAXY Round foreløbig kun er kommet ud i Sydkorea, meddeler LG nu, at G Flex er på vej til at komme på danske butikshylder. Det skulle efter sigende ske i starten af næste år. Sydkoreanerne får dog glæde af den før, for derovre kommer den allerede i indeværende måned.

G Flex er lettere bananformet, men hvis man lægger den på et bord, kan den faktisk tåle at blive trykket flad mod bordpladen. Men det er ikke den eneste måde, du kan mishandle telefonen på, uden at den tager permanent skade.

’Selv-helende’ materiale

Bagsiden af G Flex er nemlig lavet med noget, som LG kalder for ’Self-healing’, altså selv-helende materiale. Og for ligesom at demonstrere, at det er noget, de mener alvorligt, har de lagt en video ud på nettet der viser, hvor effektivt det er.

LÆS OGSÅ

På videoen kan man se, hvordan en metalbørste bliver kørt hen over bagsiden af telefonen, efterladende sig helt tydelige ridser. Men indenfor blot få sekunder er ridserne blevet ’helet’, og telefonen er så god som ny. Hvor meget G Flex reelt kan tåle, må vi se, når Politiken engang får den til test.

Du kan se videoen HER. LG har endnu ikke meldt noget ud angående præcis lanceringsdato, eller hvad G Flex kommer til at koste i danske butikker.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden