Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Sony
Foto: Sony

storsalg. Sony har succes med salget af den nye PS4 men må også indrømme, at »en håndfuld mennesker« har problemer med at få den til at virke.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Playstation 4 storsælger - men kommer med fejl

Sony solgte en million PS4 de første 24 timer, spillekonsollen blev solgt i USA.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Da Sonys efterfølger for PlayStation 3, den nye PS4 blev sat til salg i USA og Canada i fredags, blev der solgt mere end én milliion på 24 timer.

Firmaet havde forinden meddelt, at der inden salgsstarten var forudbestilt en million spillekonsoller, og noget tyder på, at Sony i modsætning til i 2006, da firmaet havde problemer med at efterkomme efterspørgslen på PS3, denne gang regner med at kunne følge med og sælge omkring tre millioner eksemplarer af spillekonsollen inden jul.

Det skriver netmediet All Things Digital.

Men træerne vokser tilsyneladende heller ikke denne gang ind i himlen. Mange af de første kunder melder om problemer med, at spillekonsollen overopheder og er svær at få koblet til tv-skærmen.

LÆS ARTIKEL

De to problemer har allerede fået øgenavne på nettet af skuffede købere. Da Microsofts Xbox 360 havde problemer i starten, fik problemet øgenavnet, 'Red Ring of Death'. Problemerne med Playstation 4 har hurtigt fået øgenavnet 'Blue Light of Death'.

DayliTech skrev i aftes, at omkring en tredjedel af i alt 1.900 brugerkommentarer til PS4 på Aamazon var med laveste score - én stjerne. De fleste brugere klagede over, at deres nye spillekonsol ikke kunne starte men blot viste et pulserende blåt lys - deraf øgenavnet 'Blue Light of Death'.

Dokumentation:LINK til Amazon

Fredag meddelte Sony, at det regner med, at 0.4 procent af spillekonsollerne - eller 4.000 ud af en million potentielt har defekter stammende fra produktionen.

Firmaet indrømmede, at »en håndfuld mennesker har rapporteret om problemer med deres PlayStation 4 system. Dette er, hvad vi har forventet i forbindelse med en ny produktlancering, og det store flertal af PS4 tilbagemeldinger har været overvældende positive. Vi følger nøje udviklingen, men vi mener, at der er tale om isolerede hændelser, og at vi er på sporet af en storslået lancering«, hedder det i en officiel udtalelse fra Sony.

Det ventes at PS4 kommer til salg i Danmark sidst i denne måned.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden