Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

RUNDT. Nettet er fuld af gæt på, hvordan iWatch kunne se ud, ligesom ovenstående billede fra designteamet Jivaldi. Nu er der dog ved at være hold i rygterne om at iWatchs skærm vil bøje sig rundt om håndleddet. (Foto: Jivaldi/Facebook)

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Apples iWatch får en buet skærm

Smarturet kan måske bestå af en skærm, der snor sig om dit håndled, og kommer formentlig på gaden i efteråret.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det var sidste år på denne tid, at rygterne for alvor begyndte løbe hurtigt rundt i rygtemøllen om at Apple var på vej med et smartur.

Det fik en del andre producenter op ad stolene og i gang med at konstruere ure med større og mindre held, såsom Samsungs GALAXY Gear, der ikke rigtig blev nogen succes. Her et år efter, begynder de mere substantielle rygter dog at pible ud af fabrikkerne i østen.

Sættes i produktion til efteråret Nettets mange amatør-designere har skabt mange bud på, hvordan et iWatch fra Apple kunne komme til at se ud. Mange har fæstnet sig de allertidligste rapporter om, at iWatch formentlig får en buet skærm ombord. Disse designere er formentlig ikke helt galt på den.

Digitimes, et taiwanesisk medie, der dækker regionens enorme elektronikproduktion, har kilder, der beretter, at skærmproducenten TPK er blevet hyret af Apple til at lave skærmene til iWatch. Ifølge rygterne er TPK ved at geare op til at skulle sætte en masseproduktion i gang efter sommerferien.

Det peger i retning af, at iWatch lander i butikkerne til efteråret. Rygterne fra TPK viderebringes også af China Times, der tilføjer, at TPK er blevet hyret til at lave en fleksibel AMOLED-skærm med »3D beskyttet glas«, en vending, vestlige medier har haft lidt svært ved at gennemskue.

Skærmen bøjes om håndleddet

Men den fleksible AMOLED-skærm er let at forstå, især i lyset af de buede flad-tv’er og smartphone-skærme, der er blevet præsenteret af Samsung og LG for nylig. I dag kan man få AMOLED-skærme, der kan bøjes, og det skulle være netop en sådan, der skulle sidde i iWatch.

LÆS OGSÅ

Hvorvidt skærmen kommer til at kunne bøjes af brugeren, eller blot er bøjet fra fabrikken, melder rygterne endnu ikke noget om. Men det skulle være underligt, om ikke Apple benytter den bøjede skærm til at forme iWatch efter ens håndled.

Der er mulighed for, at vi allerede får iWatch at se 10. juni under Apples WWDC-konference. Flere medier har talt med kilder med kendskab til Apples planer, der bekræfter dette, og en nylig prisnedsættelse på iPhone 5S i USA peger også i denne retning. De to nye iPhones forventes nemlig også at blive præsenteret på det tidspunkt.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden