Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

MOCK-UP.Sådan forestiller designstudiet ADR Studios sig, at de to nye iPhones kommer til at se ud. Det er fri fantasi, men måske ved vi mere 2. juni. (Foto: Mock-up/ADR Studios)

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny iPhone kan blive præsenteret 2. juni

Store forventninger til den udvikler-konference, som Apple netop har annonceret.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er større forventninger end sædvanligt til Apples udviklerkonference i år.

World Wide Developers Conference (WWDC) bliver skudt i gang 2. juni, og når forventningerne er høje, er det fordi, der måske dukker en ny iPhone op.

Fabrikkerne gør klar

I flere måneder har der nemlig cirkuleret rygter om at Apple vil rykke deres lancering af den næste iPhone til starten af sommeren i stedet for at lancere den i efteråret, som de ellers har haft for vane med de seneste modeller.

At der er ved at blive rørt godt og grundigt rundt i Apples sædvanlige lanceringsplan kan vi allerede se nu, for sædvanligvis lancerer Apple en ny iPad i foråret. Men der har ikke rigtigt været nogle store Apple-annonceringer her i foråret, og den seneste iPad blev faktisk også annonceret i efteråret.

En anden ting, der peger i retning af en iPhone 6-lancering ved starten af WWDC, er de mange bulletiner, der kommet fra Apples leverandører i østen. Det gælder f.eks. de taiwanesiske business-aviser, der dækker komponent-branchen.

Måske iWatch i stedet

Her har man kunnet læse om, hvordan der er ved at blive varmet op på fabrikkerne til at producere de nye skærme til iPhone 6. Den skulle nemlig angiveligt komme i en version, der størrelsesmæssigt minder om den nuværende, samt i en større version med 5,5” skærm, der hedder iPhone 6C.

En analytiker fra finansselskabet UBS har ifølge magasinet Barrons fået opsnappet fra sine kontakter i Østen, at der rampes op til at sætte den helt store produktion i gang efter sommeren, sådan at iPhone 6 kommer i butikkerne til august. Hvis det er rigtigt, er 2. juni bestemt ikke noget dårligt bud på, hvornår iPhone 6 bliver afsløret for omverdenen.

Det kan dog også være, at Apple vælger at benytte lejligheden til at afsløre nogle af de nye produktkategorier, som Tim Cook i flere omgange har lovet, vi ville komme til at se fra Apple i 2014. Sidst bekræftede han det ved Apples seneste regnskabsfremlæggelse.

Dermed kan 2. juni også være tidspunktet, hvor vi får Apples smartur, som de fleste regner med, at de kalder iWatch, at se. Det kan også være Apples tv-planer, der kommer på banen. Et fjernsyn med indbygget streaming fra iTunes kan nemlig også være på vej, hvilket understøttes af forhandlinger, Apple lige nu fører med nogle store, amerikanske kabel-tv-selskaber.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden