Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

SMART. De mange rygter om iPhone 6 overgås kun af de mange gæt på, hvordan den kommer til at se ud. Her er et gæt fra en af de mere populære amatørdesignere på nettet, Martin Hajek. (Foto/Mock-up: Martin Hajek)

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

iPhone 6 kan komme i butikkerne til august

Vedholdne rygter siger, at Apple sætter gang i produktionen af den næste iPhone.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Som altid, når der er en ny iPhone på vej, maler rygtemøllen masser af korn, hvoraf nogle er guldkorn og andre er narreguld.

Men når rygterne begynder at komme i en stadig hurtigere strøm og oven i købet bekræfter hinanden, er det ved at være tid at høre efter. Og det er netop sket i historien om iPhone 6.

Produktionen sat igang
I Taiwan og Kina, hvor Apple får produceret komponenterne til og samlet deres iPhones, er der heldigvis folk, der har svært ved at holde på hemmeligheder. Derfor er fabrikker i disse områder ofte kilder til de mest troværdige rygter omkring kommende telefoner.

Nu har de været åbenmundede igen derovre. En kilde siger til Taiwan-avisen Economic Daily News, at Apple allerede er ved at sætte gang i produktionen af iPhone 6, for komponenterne er allerede ved at blive leveret til samlefabrikkerne i Kina.

Kilden siger også, at der er indløbet bestillinger på i alt 80 millioner iPhones hos de to fabrikker, der skal samle dem for Apple, Foxconn og Pegatron. Sidstnævnte er tidligere blevet anslået til at skulle producere cirka 14 procent af disse.

4,7”-model til august
Den samme avis skriver også, at rygterne om at der kommer to nye iPhone-modeller, én med 4,7-tommers skærm, og en med 5,5 eller 5,6 tommers skærm. Det nye i dette rygte er dog, at 4,7-modellen er blevet fremrykket af Apple.

Ifølge avisen skulle den største af modellerne stadig komme i butikkerne til september som planlagt, men den lille model – der dog er væsentligt større end den nuværende iPhone – skulle allerede kunne købes i august.

Ny produktkategori
Det store spørgsmål er naturligvis, hvornår Apple vil vise iPhone 6 frem for verden. Den næste store event, de har planlagt, er udvikler-konferencen WWDC, der starter 2. juni. Det er slet ikke umuligt, at vi allerede kommer til at se de nye iPhones der.

Dog gætter de fleste observatører på, at der primært bliver tale om præsentationer af iOS8, fornyelser til MacOS-platformen og præsentation af noget i en ny produktkategori, som Tim Cook har bekræftet tidligere.

Det sidste er efter al sandsynlighed Apples smartur, der har allerede har fået øgenavnet iWatch, men der er også dem, der gætter på, at der kommer et tv fra Apple. Derudover vil der nok blive talt en del om, hvad Apple skal gøre med Beats Electronics, som de netop har købt.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden