Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

SPIONFOTO. Ovenstående billede viser angivelig en butiksdummy af iPhone 6 i to størrelser. Det er formentlig fordi det er en dummy, at Apple-logoet mangler bagpå. Kilden er nemlig den yderst troværdige blogger, Sonny Dickson. (Foto: Sonny Dickson/Twitter)

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spionfoto afslører iPhone 6

Nye spionfotos fra en yderst troværdig kilde viser de to nye størrelser, den næste iPhone kommer i.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Knapt har Apple afsluttet sine præsentationer i forbindelse med udvikler-konferencen WWDC, før iPhone 6-rygterne for alvor begynder at tage fart.

Og traditionen tro, når der omkring tre måneder til en lancering, begynder de virkelig seriøse lækager at komme. Og sådan er det også med iPhone 6.

Større modeller
Billedet ovenfor viser angiveligt de to nye iPhone 6-modeller, der forventes lanceret i september eller måske tidligt i oktober. Som det kan ses, er der ikke sket ret meget i forhold til selve grunddesignet, men størrelserne er anderledes.

Selv den lille udgave, der ligner den nuværende iPhone 5/5S-telefon mest, er faktisk større. Skærmen på den er 4,7 tommer mod de fire tommer, som iPhone 5/5S har i skærmstørrelse.

Ud fra billederne ser det ud som om, de sidste 0,7 tommer er fordelt over hele skærmen, der har nogenlunde samme form som forgængeren. Men altså bare lidt større.

Anderledes er det dog med 5,5-tommer-modellen. Her er der virkelig tale om et størrelseshop, som Apple tager for at komme op på konkurrenternes niveau rent skærmmæssigt.

Apple vil dog gerne tilbyde begge dele, da mange iPhone-ejere er ganske tilfredse med telefonens mindre størrelse. De fleste af iPhones konkurrenter fra f.eks. HTC, Samsung, Nokia/Microsoft eller LG har skærme større end fem tommer.

Troværdig kilde
Det er den australske blogger Sonny Dickson, der har lagt billederne op på Twitter. Dickson har lidt af et navn i Apple-miljøet, fordi han ofte har sat Apple i panik ved at lække ret pålidelige billeder. Han lækkede for eksempel billeder af iPhone 5C måneder før denne kom på markedet. Hans lækager anses altså for at være højst troværdige.

Billedet ovenfor skulle angivelig være af den type dummyer, man ser ude i butikkerne, der ikke har noget elektronik ombord, men som altså er en præcis repræsentation af, hvordan telefonen rent faktisk kommer til at se ud.

Analysefirmaet Raymond James har netop lavet en undersøgelse, der viser, at selvom iPhone 6 skulle blive dyrere på grund af et større materialeforbrug, vil stort set alle iPhone-fans og potentielle købere købe den alligevel. Undersøgelsen viser, at disse kunder er villige til at betale op til 100 dollar ekstra, eller cirka 550 kroner.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden