halloween. Så er der 3 apps med gys til Halloween.
Foto: Jacob Ehrbahn

halloween. Så er der 3 apps med gys til Halloween.

Forbrugerelektronik

Her er 3 gode apps til Halloween

En stemning af gys og gru breder sig, når det er allehelgensaften på fredag. Her er tre halloween-apps, der kan inspirere til rædslerne.

Forbrugerelektronik

Det bliver uhyggeligt ...

LÆS ARTIKEL

1. Det orange snit

Få inspiration til græskarudskæringen – skal det være et ondt djævlefjæs eller et mildt smilende ansigt, som skal lyse op i mørket? Appen her bugner af forslag og snitmønstre og giver også mulighed for at gemme og dele billeder med andre. Pumpkin Carving Ideas er gratis i Google Play.

2. Skrig i mørket

Ravneskrig, hekselatter og motorsavshvinen skruer gevaldigt op for uhyggen i efterårsmørket. Der er rige muligheder for at få smartphonen til at genlyde af gru og rædsel. Prøv f.eks. Halloween Spooky Sound Box, som er gratis i App Store.

3. Livagtig mundering

Rullende øjne, flammende bål og bloddryppende, bankende hjerter er nogle af de livagtige motiver i denne app. Billederne aktiveres på en smartphone eller tablet og placeres i tøj med huller i, så motiverne er synlige. Vil man ikke købe det tilhørende tøj, kan konceptet bruges som inspiration til egne kreationer. Digital Dudz er gratis i App Store og Google play.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce