Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Samsung
Foto: Samsung

bøjelig. De buede tv-skærme bliver nu så billige, at du vil stå over for valget mellem en flad og en buet skærm, næste gang du skal købe et tv.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skal du have en flad? - eller skal dit tv være buet?

Inden for et par år vil man kun kunne købe buede skærme, spår producenter.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der var mange, der går op i hjemmets indretning, der var glade, da fladskærmene begyndte at invadere vægge i Danmark. De var nemmere at placere i et rum, og man behøvede ikke at indrette hele stuen efter det store, gamle billedrørs-stuealter, der fyldte trekvart meter i dybden.

LÆS ARTIKEL

Men i det sidste års tid er de flade skærme begyndt at blive buede. Det startede for et par år siden, da Samsung annoncerede, at de nu ville tilbyde skærme, hvor hjørnerne bøjer ud mod seeren. Senere fulgte andre producenter efter, blandt andet sydkoreanske LG, samt Sony.

De første modeller var helt ubetalelige for almindelige mennesker, men i år er de kommet ned i normale tv-priser. Samsung har endda for nylig annonceret, at de satser så meget på de buede skærme, at ingen af firmaets topmodeller i 2015 bliver flade. Så næste gang du skal købe et nyt tv, vil du skulle overveje, om det skal være fladt eller buet, og det kommer formentlig an på en prøve nede i butikken. Ikke mange danskere, har endnu kastet sig over de buede skærme. Ifølge websitet Recordere.dk anslår Brancheforeningen Forbrugerelektronik, at maksimalt 12.000 danskere købte en buet skærm i 2014. Samlet blev der solgt cirka 500.000 styk.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden