Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling (arkiv)
Foto: Jens Dresling (arkiv)

DYRERE. TDC's lavoprisselskaber hæver prisen på de billigste abonnementer med 10 procent. Det samme gør Telia. Og nu ventes teleselskabet 3 og Telenor at gøre det samme.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nu stiger prisen på de billigste mobilabonnementer

På de billigste abonnementer stiger prisen med 10 procent fra 99 til 109 kroner.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

For nye mobilkunder i TDC-koncernes lavprisselskaber, Fullrate, Telmore og Yousee, er priserne nu steget på de billigste mobilabonnementer med 10 procent.

Priserne hos de billigste hæves for eksempel fra 99 kroner per måned til 109 kroner.

Det samme har Telia nu meldt ud og med samme stigningstakter på de billigste abonnementer.

Teleselskabet 3 har indtil videre ikke meldt forhøjelser på sine abonnementer ud – heller ikke for datterselskabet Oister. Men det lader til, at selskabet ønsker at holde fast i Oister som førende på discountpriser.

»Vi har ikke meldt prisstigninger ud nu, og vi har heller ikke umiddelbart planer om at gøre det. Oister skal være bedst til prisen«, siger selskabets danske kommunikationschef Rikke Juul.

LÆS ARTIKEL

Heller ikke Telenor vil sige noget om forestående prisstigninger. Ingen kommentarer er det eneste, Telenors presseafdeling må sige.

Forhøjede priser på mobilabonnementerne er ifølge chefaktiespecialist Jesper Bamberger fra Nordea et logisk træk, efter at Telia og Telenor for nogle uger siden droppede at gå sammen på det danske marked, da de fandt betingelserne for en fusion fra EU's konkurrencemyndigheder for skrappe.

Og nu er det blot et spørgsmål om tid, før de sidste to store selskaber på det danske telemarked, Telenor og 3 følger trop, skriver Business.dk.

»Jeg forventer, at Telenor og 3 følger med, så de billigste abonnementer til under 100 kroner stille og roligt vil forsvinde fra det danske marked«, siger teleanalytiker John Strand, direktør i Strand Consult, som rådgiver teleselskaber jorden over, til Berlingske.

Men den aktuelle prisstigninger kommer ikke alene. Når for eksempel TDC som vanligt hæver sine priser for eksisterende kunder ved årskiftet, har koncernen valgt at lægge helt op til 35 procent stigninger ind på enkelte produkter - især de billigste mobilabonnementer.

Se listen over prisstigninger hos TDC, der gælder fra nytår.

Sidste år lod TDC oggså sine priser stige ved årsskiftet og dengang med 34 procent på enkelte produkter.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden