Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

SIMPELT. HTCs nye flagskibs-smartphone, HTC 10, er enkel i designet og ligner sine forgængere. Men der er sket en del på indersiden (Foto: HTC).

SIMPELT. HTCs nye flagskibs-smartphone, HTC 10, er enkel i designet og ligner sine forgængere. Men der er sket en del på indersiden (Foto: HTC).

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

HTC 10 er muskuløs og holdbar enkelhed

Med den nye topmodel prøver HTC at holde tingene simple, men levere, når det gælder.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

HTC har gjort tingene lidt simplere med deres nyeste topmodel, som de viste frem tidligere på ugen.

Hvor de sidste par topmodeller nærmest lød flere navne på én gang – såsom HTC One M9 – hedder den nye blot HTC 10. Men det er ikke kun på navnet, tingene er gjort enklere.

Flere detaljer i lyd og billede

HTC har udstyret 10’eren med den såkaldte UltraPixel-teknologi, som firmaet også tidligere har brugt, og det betyder, at opløsningen på hovedkameraet er mindre end hos konkurrenterne. 12 megapixel kommer den op på, men på grund af UltraPixel-teknologien tæller hver enkelt pixel for mere, så detaljegraden på billederne er snarere at sammenligne med et kamera med langt højere opløsning.

Skærmen er en 5,2 tommers Super LCD 5-skærm med en opløsning på 1440x2560. Heller ikke her er der noget fikumdik i stil med Apples 3D Touch, enkelheden råder i stedet.

På lydsiden har HTC også skåret ind til benet med deres BoomSound-system. I stedet for to højttalere, der spiller i stereo som på tidligere modeller, er der nu en tweeter i toppen af telefonen og en subwoofer i bunden.

På den måde fungerer hele telefonen som en tovejs-højttaler, men hvis man ikke bryder sig om det, kan man i stedet glæde sig over, at musikken, der kommer ud af hovedtelefon-stikket bliver opskaleret til 24 bits. Man skal nok have skarpe ører for at kunne høre forskel fra de 16 bits, det meste digitale musik bliver præsenteret ved, men det er alligevel en interessant detalje.

Bedre batteri
Og så er designet holdt superenkelt. HTC har dog indført nogle skarpe kanter rundt om telefonen, der gør at telefonen på dens yderste kanter er meget tyndere end på dens tykkeste sted. Dens tykkelse er på 9mm, der hvor den er tykkest. Alligevel har HTC fået plads til et stort batteri på 3000 mAh, og det er ikke nogen ubetydelig detalje.

HTC’ens hjerne er nemlig den strømbesparende og alligevel lynhurtige Snapdragon 820-processor, der har 4GB RAM at arbejde med, hvilket også betyder, at CPU’en ikke skal knokle så meget.

Dermed bruger den ikke så meget strøm, og batteriets størrelse taget i betragtning, bør HTC 10 kunne holde lidt længere mellem opladningerne end mange af konkurrenterne.

Den fås med 32GB og 64GB lagerplads, som kan opgraderes med microSD-kort helt op til 2TB, selvom så store microSD-kort slet ikke kan købes endnu. Den kommer i danske butikker engang i næste måned til en pris på 5.990 kroner.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden