batteribøvl. Det er langt fra første gang, at en software-opdatering skaber batteri-problemer.
Foto: Karly Domb Sadof/AP

batteribøvl. Det er langt fra første gang, at en software-opdatering skaber batteri-problemer.

Forbrugerelektronik

Apple vil stoppe irriterende batteri-læk med ny opdatering

Mange iPhone og iPad har mistet strøm den senere tid. Nu skulle det være slut.

Forbrugerelektronik

Apple har nu frigivet en opdatering til styresystemet i iPhone og iPad, iOS 6.1, der skal løse et oproblem, mange har oplevet - at batteriet lyntømmes.

Elektronikgiganten har tidligere forklaret, at problemet skyldtes, at enhederne konstant forsøgte at komme i kontakt med Microsofts Exchange-servere til email blandt andet.

Apple beskriver rettelsen på sin hjemmeside.

LÆS ARTIKEL

Du kan hente den nye opdatering ved at gå ind på din iPhone eller iPad under Indstillinger - Generelt - Softwareopdatering.

Det er i følge Computerworld langt fra første gang, at en software-opdatering skaber batteri-problemer. Der har været en stribe af den slags situationer både med Apples iOS og Mac men også med Android-enheder og Windows Phone.

Da Google kom med opdateringen af styresystemet Android til version 4.0, kendt som Ice Cream Sandwich, skabte det eksempelvis store batteri-problemer for både smartphone- og tablet-brugere.

Samtidig med de aktuelle batteriproblemer er en del Apple-brugere i øjeblikket ramt af WiFi-problemer, fremgår det på adskillige blogs på nettet. Og i sidste uge blev det dokumenteret, at der er en decideret fejl i iPhonens styresystem, der giver andre adgang til indholdet på en ellers skærmlåst iPhone.

Fremgangsmåden var dog temmelig nørdet, men en video viste, at det kan lade sig gøre.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce