Hvis man synes, det er blæret med en anden Xbox end alle andre, så skal du formentlig være hurtig for at del i den nye version. Det er dog kun det ydre, der er anderledes ved ‘Project Scorpio’.

Hvis man synes, det er blæret med en anden Xbox end alle andre, så skal du formentlig være hurtig for at del i den nye version. Det er dog kun det ydre, der er anderledes ved ‘Project Scorpio’.

Forbrugerelektronik

Fan-version af den kommende Xbox kan bestilles nu

Med ’Project Scorpio’ hopper Microsoft med på limited edition-bølgen, der skal få forbrugerne til at skynde sig at købe.

Forbrugerelektronik

Microsoft har hele tiden villet gøre noget særligt ud af den næste Xbox-lancering. Allerede for to år siden teasede Microsoft de tilstedeværende på spilmessen E3 med mystiske billeder og meldinger om at den næste Xbox-generation bliver den kraftigste spilkonsol nogensinde.

Den kommer til november. Men allerede nu kan en særlig version af den forudbestilles.

Særligt design til fans

Det er den såkaldte ’Project Scorpio Edition’, der er lavet til sande Xbox-fans. Den er stort set ikke anderledes end den almindelige Xbox One X, bortset fra en enkelt ting: Udseendet. Den er designet til at se gamer-cool ud i stuen, og har ordene ’Project Scorpio’ trykt på overfladen.

Dertil kommer en særligt designet Project Scorpio-controller, der også bærer dette specielle navn på overfladen, og en ligeledes specialdesignet holder til at stille konsollen lodret i, så den ikke behøver fylde så meget på tv-bænken.

Denne særlige udgave af Xbox One X kan bestilles nu fra Microsofts Xbox-hjemmeside. Hvis man er Xbox-fan, skal man dog ikke vente alt for længe med at lægge ordren ind. Project Scorpio-Xboxen kommer kun i et begrænset oplag, og når de er væk, er de væk.

Populært navn hænger ved

Når Microsoft laver en sådan limited edition-version, har det at gøre med konsollens historie. Som nævnt begyndte firmaet allerede at varme spilfans op til den nye Xbox for et par år siden, og dengang var projektet netop kendt som ’Project Scorpio’. Det hårdtslående navn var nemlig det kodeord, som Microsoft brugte internt til den nye konsol.

Derfor var der også en del fans, der blev skuffede, da den næste Xbox-generation blev afsløret, og det viste sig, at det egentlige navn ville blive mindre hårdtslående: Xbox One X. Med denne specialudgave giver Microsoft med andre ord disse skuffede fans muligheden for at købe en Xbox One X, der rent faktisk hedder ’Project Scorpio’.

Som nævnt er der dog ikke ret meget indvendigt, der er anderledes i forhold til den almindelige Xbox One X. Bestiller man ’Project Scorpio’-versionen, får man den således heller ikke før alle de andre, den lander 7. november, akkurat som den normale version. Men man får helt klart retten til at prale af, at have været blandt de første til at bestille den nye konsol.

Xbox One X adskiller sig fra konkurrenterne ved at kunne afvikle spil i 4K-opløsning, altså den højeste opløsning, man kan købe på tv’er i almindelige butikker i dag. Den har også et Blu-ray-drev ombord, der kan spille film i 4K/UHD, hvis man stadig gerne vil rode med runde, fysiske skiver for at se film i høj billedkvalitet.

Xbox One X Project Scorpio Edition koster 3.999 kroner.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce