Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

FARVEL. Det kan snart være slut med Apples MacBook Air-serie (bill.). Men det forlyder også, at firmaet vil droppe de traditionelle USB-porte i kommende versioner af MacBook Pro, sådan at ejerne skal bruge endnu flere adaptere. Foto: Apple

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Apples MacBook Air kan være på vej i graven

Samtidig vil Apple ifølge kilder tvinge MacBook Pro-ejere til at bruge flere adaptere, ligesom på iPhone 7 og MacBook. Apple-event forventes 27. oktober.

Forbrugerelektronik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Apple kan være på vej med endnu flere kontroversielle beslutninger, når det gælder hullerne i deres produkter. Denne gang ser det ud til at gå ud over firmaets flagskibs-computer, MacBook Pro, der ifølge et normalt pålideligt Mac-website står til at miste sine USB-porte. Og den mindste MacBook Air-model er angiveligt helt på vej ud. Apple forventes at komme med Mac-nyheder 27. oktober ved en presse-event.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden